Video horoscop 1 noiembrie 2022. Evenimente marcante pentru Taur, Leu, Scorpion și Vărsător

Rodica Mitu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Daniela Simulescu a revenit cu noi previziuni pentru zodii.

Ne aflăm în perioada dintre două eclipse. Precedenta a fost pe 25 octombrie, iar următoarea pe 8 noiembrie. Zilele dintre două evenimente atât de importante sunt responsabile de obicei de unele evenimente marcante, de această dată pentru cei care au marcaj în astrogramele natale de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Cum aceste semne sunt fixe, ne putem confrunta cu tensiuni, dar și cu schimbări surprinzătoare. Ne apropiem de o conjuncție între Pallas și Lilith în semnul Racului, a transmis astrologul Daniela Simulescu.

Luna noiembrie se dorește a fi una a tensiunilor, a frustrărilor, dar și a renașterilor. Fără doar și poate, evenimentul cel mai important este Eclipsa de Lună/Luna Plină din Taur de pe 8 noiembrie. Cum Luna va fi în conjuncție cu Uranus, este clar că vom fi luați de evenimente, atât pe plan mondial, dar și la nivel individual. Retrogradarea lui Marte în semnul Gemenilor și apropierea lui Jupiter de Neptun în Pești vor pune și ele gaz pe foc. Pentru că vom resimți confuzia prin toți porii. Dar Luna Nouă de pe data de 24 noiembrie poate veni cu un suflu mai optimist, chiar dacă unul superficial, a explicat astrologul Daniela Simulescu.

 

Video horoscop 1 noiembrie 2022:

Berbec

Chestiune financiare te preocupă, dar parcă nici nu prea ai multă libertate de mișcare. Te simți legat de mâini și de picioare. 

Taur

Ți se pare că totul este apăsător. Știi că urmează să se întâmple ceva, dar parcă timpul nu vrea să fie deloc de partea ta.

Gemeni

Te conectezi ușor la schimbările de la serviciu, mai ales la cerințele colegilor. De asemenea, te ocupi în mod eficient de treburile gospodărești. 

Rac

În orice situație, astrele îți recomandă să te pui pe primul loc. Să iei deciziile plecând de la întrebarea “Mie ce îmi iese de aici?”.

Leu

Când crezi că te liniștești, când se mai întâmplă ceva. Nu ai timp deloc să te plictisești. Dar reușești să te adaptezi rapid. 

Fecioară

Trebuie să pui mai multe întrebări ca de obicei, atât ție, cât și celorlalți. Nu te lăsa convins de primul răspuns primit. 

Balanță

Cu cât ești mai obsedat de situația financiară, cu atât nu vei rezolva nimic. Deci ai face bine să fii mai relaxat din acest punct de vedere. 

Scorpion

S-ar putea să te devotezi prea mult unor proiecte superficiale. Și să te trezești că nu mai ai timp și energie pentru cele importante. 

Săgetător

Unele apăsări nu te lasă deloc să dormi. Încearcă să ai o perspectivă rațională asupra problemelor. Ai mai trecut și de altele. 

Capricorn

Tu ai unele așteptări, îți dorești anumite reușite în proiectele de la serviciu. Dar haosul provocat de unii colegi nu te ajută. 

Vărsător

Primești aprecieri la locul de muncă. Culmea pentru unele reușite nesemnificative din punctul tău de vedere. 

Pești

Jupiter te ajută să te conectezi la mediul înconjurător. Chiar vei avea preocupări legate de natură, animale și neajutorați. 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel