Video horoscop 27 octombrie 2022. Previziuni tari pentru Gemeni, Rac, Leu, Taur, Berbec, Scorpion, Pești. Luptă complicată pentru Fecioară

Rodica Mitu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Foto Pexels
EXCLUSIV
Foto Pexels

Pe 27 octombrie, avem un trigon între Mercur din Balanță și Marte din Gemeni. 

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile:

Berbec

Apropierea de retrogradarea lui Marte s-ar putea să îți provoace momente de instabilitate. Acum vrei ceva, mai încolo te răzgândești. 

Taur

Încerci să îți securizezi unele proiecte la serviciu, însă unele replici mai acide la adresa colegilor îți pot aduce multe pierderi. 

Gemeni

Vei fi precum un copil răsfățat. Cu cât dramatizezi mai mult, cu atât te vei depărta de problema adevărată. Nu ar strica puțină introspecție. 

Rac

S-a mai dus efectul eclipsei și parcă începi să ai o doză suplimentară de claritate. Dar unii membri ai familiei tot te vor provoca!

Leu

Astrele îți recomandă să îți măsori cuvintele. Dorința ta de a face prea multe s-ar putea să îi intimideze pe oamenii de care ai nevoie. 

Fecioară

Duci o luptă complicată cu unele dorințe, mai ales pe plan financiar. Vrei să cheltuiești o sumă de bani, dar vei găsi motive pentru care să nu o mai faci. 

Balanță

Vei avea tendința să spui ceva și să faci altceva. Iar oamenii din jur să nu știe cum să se raporteze la tine. Pot apărea neînțelegeri. 

Scorpion

Ți se pare că ai descoperit ceva, dar nu este cazul să împărtășești. Este posibil să îți scape unele detalii semnificative. 

Săgetător

Te bazezi prea mult pe ceilalți să te motiveze. Așteptările tale se pot transforma în dezamăgiri. Deci fii mai precaut!

Capricorn

Trebuie să înveți să jonglezi cu vorbele unui șef. Astrele îți recomandă să nu îl crezi în totalitate până nu ai dovezi. 

Vărsător

Oricum ai da-o, trebuie să fii conștient de un singur lucru. Programul tău este cel care contează în primul și în primul rând. Restul pe urmă. 

Pești

Partenerul are nevoie de suport. Dar îți va fi greu pentru că și tu la rândul tău ai nevoie de atenție și încurajare. 

 

 

 

Atmosfera principală astrologică a lunii noiembrie este dată de Eclipsa de Lună/Luna Plină din Taur. Pe 8 noiembrie, Luna Plină va fi conjunctă cu Uranus, deci este posibil să asistăm la evenimente total neașteptate. Pe 18 noiembrie, Venus intră în Săgetător. În astrologie, Venus ține de feminitate, iubire, bani, sentimente, valori și relații. Iar semnul Săgetătorului este unul filosof, credincios, intelectual, exuberant, aventuros, corect și optimist. Vom iubi optimismul. 

Tranzitul lui Mercur în Săgetător ne va provoca să devenim mai înțelepți, să purtăm adevărate dezbateri despre libertate și drepturi egale.

După Venus și Mercur, iată că și Soarele își începe pe 22 noiembrie tranzitul în cea de-a noua zodie. Luna Nouă în Săgetător de pe 24 noiembrie poate fi începutul unui nou capitol în viața noastră, indiferent de ce se întâmplă acum în lume. Și totul va porni de la regăsirea credinței. Și când spun asta, nu mă refer neapărat la apartenența unei religii, ci la credința interioară. Fără ea nu putem face nimic. Avem nevoie de optimism, însă unul cumpătat sau bazat pe date concrete, a subliniat astrologul Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel