Viitorul CRIPTOMONEDELOR din punct de vedere ASTROLOGIC: "Până în 2025-2026, INSTABILITATE. Dacă vor trece de acest an..."

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Cătălina Mărăcineanu, economist și astrolog, ne-a oferit cele mai importante tranzite astrologice din perioada următoare. 

Cătălina Mărăcineanu este absolventă a Facultății de Relații Economice Internaționale, a unui Master în Managementul Sistemelor Bancare, are nouă ani de experiență în domeniul bancar și în asigurări, doi ani de lucru în industria telecom. În 2012 a început să studieze astrologia pentru că voia să își dea seama dacă și-a ales bine meseria. Nativă Gemeni, cu Ascendent în Balanță și marcaj de Fecioară. Cu alte cuvinte: curioasă, creativă, pragmatică, analitică. Vă dați seama că, și din punctul de vedere al educației/experienței, dar și al aspectelor din astrograma natală, Cătălina este omul perfect pentru a ne explica pe îndelete cele mai importante aspecte din astrologia financiară. 

Și cum în ultimii doi ani, piața criptomonedelor a fost destul de promovată, ne-am gândit să abordăm acest subiect. 

Pentru început, am rugat-o pe Cătălina să ne dea mai multe detalii despre tehnologia din spatele criptomonedelor. 

"Criptomonedele sunt monede virtuale digitale, surogat, nebancare, folosite ca mijloc de plată. Acestea utilizează criptografia care este o scriere securizată și derivă din ramura matematicii care se ocupă cu securizarea informaticii, autentificarea și restricționarea accesului într-un sistem informatic. Criptomonedele au la bază tehnologia blockchain. Ce este aceasta? O bază de date. Aceste date în loc să fie stocate pe un server central care poate fi accesat de toți utilizatorii, sunt stocate pe calculatoarele utilizatorilor din toată lumea. Și ce este atrăgător la această tehnologie este faptul că este descentralizată. Adică, dacă sistemele bancare moderne sunt sub incidența unei bănci centrale, cum este la noi BNR, criptomonedele nu au un sistem de supraveghere. Încă! Au apărut deja articole despre faptul că se dorește reglementarea acestora."

Cătălina Mărăcineanu ne-a prezentat și astrograma “natală” a Bitcoin-ului: "Această monedă a fost lansată pe 3 ianuarie 2009. La ora 18.00 UTC. Însă nu se știe locația exactă. Majoritatea astrologilor ia în calcul Londra. Însă există astrologi, teorii din cadrul astrologiei financiare care susțin că o altă locație ar putea fi Washington DC. Eu am studiat ambele astrograme și tind să o iau în calcul astrograma din Washington DC."

 

Conform acestei astrograme, după cum veți vedea, avem următoarele aspecte: Soarele se afla în Capricorn, Luna în Berbec, Mercur în Vărsător, Marte în Capricorn. 

3. -imagine fara descriere- (bitcoin_05311800.jpg)

Întrebată despre viitoul criptomonedelor, Cătălina Mărăcineanu a precizat următoarele: 

“Ne așteaptă vremuri interesante. Criptomonedele sunt prin natura lor idei, nu au ceva tangibil în spate. Prin urmare le putem asocia cu zodiile de aer. În 2026, Uranus, după ce își termină tranzitul în Taur, va intra în Gemeni. Deducem că tranzitul lui Uranus prin Gemeni va aduce revoluție, schimbări, modificări, și pe piața cripto. 

Din punct de vedere astrologic, în 2031 va fi un moment de cotitură pentru Bitcoin. Dacă această monedă supraviețuiește până în 2031, va deveni o monedă de referință începând cu acel an.

Cu alte cuvinte până în 2025-2026, statutul Bitcoinului este destul de instabil. Chiar va atinge un minin în acei ani. Atunci va ajunge un nivel low, deci atunci ar fi unul dintre cele mai bune momente de investit în Bitcoin."

Despre reglementarea criptomonedelor în România

"Orice reglementare înseamnă o restricție. Oricum și cu reglementări și fără reglementări, firmele mari se pot înregistra și pot opera din diverse jurisdicții permisive oricând. Se vede clar că din ce în ce mai mulți utilizatori încep să folosească aplicații descentralizate, gen exchange-uri descentralizate care nu sunt admnistrate de către firme și astfel, după cum arată tendințele în piață, lucrurile devin din ce în ce mai descentralizate.", a declarat Budișteanu, pentru colegii de la DCBUSINESS. 

Citește Când vor fi reglementate criptomonedele în România. Budișteanu: O să vedem o EXPLOZIE. Va fi greu de OPRIT

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel