VINDECARE cu Venus în Pești pentru aceste TREI zodii

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
pexels.com
EXCLUSIV
pexels.com

Astrologul Daniela Simulescu vorbește despre evenimentele astrologice ale lunii aprilie și despre șansa de a ne vindeca prin iubire, dar și de a lăsa în urmă ceva toxic.

Luna aprilie ne aduce intrarea lui Venus în Pești. De pe 5 aprilie până pe 2 mai avem șansa să iubim nelimitat, să fim mai aproape de ceilalți, să reconstruim, să dizolvăm și să lăsăm în urmă ce a fost toxic, dar mai ales să vindecăm și să ne vindecăm.

Avem șansa să ne întoarcem către noi înșine, să privim înăuntrul nostru și să ne redescoperim, acceptând tot ce a fost dificil, acceptând toate traumele prin care am trecut. Primul pas către vindecare este acceptarea, însă elementul-cheie al întregii luni și de ce nu, al întregii lumi este iubirea, iar iubirea nu poate să înceapă decât din interiorul nostru.

Un alt ingredient în pasul vindecării este iertarea, iar Venus în Pești vorbește mult despre iertare acum, avem toate șansele să ne împăcăm cu cineva cu care am fost certați, să facem noi primul pas către ceilalți și să le aratăm că putem merge mai departe împreună.

Compasiunea este un alt element important care ne poate ajuta în propria vindecare, căci vindecându-i pe ceilalți ne putem vindeca mai ușor și pe noi înșine. Însă, puțină grijă, semnul Peștilor este unul al iubirii fără limite, iar Venus intrând acolo va iubi și ea fără limite, deci bine ar fi să îi punem noi câteva și să știm când să ne oprim din a ne dărui.

Iată care sunt semnele care au calea deschisă către vindecare cu ocazia tranzitului lui Venus în Pești:

RAC / ASCENDENT în RAC

Vindecați-vă viața, rutina, țintele! Stabiliți-vă un set de obiective și porniți într-o călătorie spirituală în care să vă plasați pe voi înșivă în centrul atenției. Stați cu voi înșivă, meditați, iar apoi gândiți-vă cum vreți să vă schimbați viața în bine. Venus vă aduce beneficii în zona vindecării spirituale, aveți acum șansa să petreceți mai mult timp pentru voi încercând să studiați ceva, să accesați planul dezvoltării personale învățând. Puteți deveni mai generoși, mai buni, mai implicați.

FECIOARĂ / ASCENDENT în FECIOARĂ

Iertarea și vindecarea sunt cuvinte-cheie pentru voi în această perioadă. Beneficiile se vor vedea în special în zona relațională.  Aveți șansa să vă îndrăgostiți sau să vă apropiați din nou de partener privindu-l cu alți ochi, de parcă acum l-ați descoperi pentru prima dată. Acceptați ceea ce sunteți cu toate imperfecțiunile și lăsați în urmă un obicei toxic. Astrele vă vor sprijini în sensul acesta.

PEȘTI / ASCENDENT în PEȘTI

Vindecarea la voi vine atât pe plan fizic, cât și pe plan spiritual. Puteți să vă reluați relația specială cu corpul vostru, apreciind mai mult ceea ce vedeți în oglindă, însă puteți să și meditați, să vă conectați cu universul și pur și simplu să acceptați toate darurile care vin către voi odată cu intrarea lui Venus în Pești. Iubiți, îndrăgostiți-vă! Însă înainte de toate trebuie să stea vindecarea. Pentru a primi toate beneficiile va trebui să vă acceptați rănile, traumele, defectele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel