Vreme deosebit de caldă în Bucureşti, joi, vineri şi sâmbătă

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Vremea
 Vreme deosebit de caldă în Bucureşti, joi, vineri şi sâmbătă (sursa foto: Pixabay)
 Vreme deosebit de caldă în Bucureşti, joi, vineri şi sâmbătă (sursa foto: Pixabay)

Meteorologii prognozează o vreme caldă în Bucureşti, pe parcursul următoarelor trei zile, cu valori termice maxime ce vor ajunge la 21 de grade Celsius.

Conform Administraţiei Naţional de Meteorologie (ANM), în intervalul 4 noiembrie, ora 10:00 - 6 noiembrie, ora 10:00, regimul termic va fi deosebit de ridicat pentru prima decadă a lunii noiembrie.

Astfel, vor fi temperaturi maxime de 20 - 21 de grade, în timp ce minimele vor oscila între 8 şi 11 grade. În timpul nopţilor şi dimineţilor vor fi nori joşi şi ceaţă, iar în restul intervalului cerul va fi variabil, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat.

ANM a emis, joi, două avertizări Cod galben de intensificări ale vântului şi precipitaţii în zone din 20 de judeţe, până sâmbătă dimineaţa, precum şi un Cod portocaliu de ploi abundente în zone din opt judeţe, până vineri seara.

Cod portocaliu. Ploi abundente în 7 județe, până vineri la ora 18.00

Administrația Națională de Meteorologie a emis un Cod portocaliu de ploi puternice, valabil de joi ora 18.00 până vineri la aceeași oră, în 7 județe. Alte alerte Cod galben de vânt puternic și ploi sunt în vigoare.

Cod portocaliu. Ploi abundente în 7 județe, până vineri la ora 18.00

Conform ANM, în județele Timiș și Arad, în vestul județului Caraș-Severin, precum și în zona montană a județelor Hunedoara, Alba, Cluj și Bihor va ploua abundent și se vor acumula cantități de apă în general de 40...60 l/mp.

Tot joi, este în vigoare, până la ora 23.00, un Cod galben de vânt puternic.

Intensificări ale vântului

În zona Carpaților Meridionali și Occidentali vor fi intensificări ale vântului, cu viteze în general de 60...80 km/h, iar la altitudini de peste 1700 m, rafalele vor depăși 90...100 km/h.

Intensificări ale vântului vor fi și în Banat și Crișana, cu rafale de 55...70 km/h. Intensificări temporare ale vântului vor fi local în nordul, centrul și estul țării, cu viteze de 45...55 km/h.

De asemenea, în intervalul joi ora 18.00 – sâmbătă ora 10.00 în vestul și nord-vestul țării va ploua, iar cantitățile de apă vor depăși 25...30 l/mp și pe arii restrânse 30...40 l/mp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel