Whatsapp, cinci funcţii de mare ajutor

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Stiri
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

Whatsapp are multe funcţii extrem de utile. Iată 5 dintre ele. 

1. Formatarea textului

WhatsApp vă permite să scrieți texte subliniate, italice, cât și bolduite, precum Microsoft Office Word. Pentru a face acest lucru, va trebui să adăugați câteva caractere speciale înainte și după textul pe care doriți să îl formatați.

Pentru bolduirea textului utilizați două steluțe atât la începutul, cât și la finalul textului (*bold*). Sub aceeași formă puteți sublinia un text, folosind underline (_text_), puteți scri itallic folosind două bări (/text/) sau chiar puteți face tăieturi (~strikethrough~).

2. Faceți mesajele să dispară

WhatsApp lansează în prezent o nouă funcție care vă permite să activați mesajele care vreți să dispară pentru anumite conversații. Când este activată, funcția face ca toate mesajele să dispară dintr-un chat după șapte zile.

Activați Disappearing Messages atingând contactul sau numele chatului în cauză din partea de sus a ecranului. Selectați Disappearing Messages din lista de opțiuni și apoi atingeți pe On.

Rețineți că toate imaginile pe care le trimiteți sau pe care le primiți sunt salvate automat pe telefonul dvs. sau al destinatarului, astfel încât, în timp ce mesajul cu fotografia va dispărea, imaginea reală poate fi totuși salvată. Asta este valabil doar în cazul în care doriți să ștergeți fotografii dintr-un anumit chat.

3. Salvați un mesaj

Marcarea cu stea a unui mesaj creează o modalitate convenabilă de a reveni la acesta.

Apăsați lung pe mesaj, apoi atingeți pictograma Star. O pictogramă cu o stea mică este plasată în dreptul funcției.

De asemenea, puteți vizualiza mesajele marcate cu stea pe un iPhone, accesând setările, apoi apăsând pe Starred Messages.

4. Goliți spațiul de stocare și vedeți cu cine vorbiți cel mai mult

Ești curios cine este prietenul tău cel mai bun de pe WhatsApp? Este ușor de aflat.

Pe telefonul iPhone sau Android, accesați Settings > Storage and Data > Manage Storage. Se va completa o listă de persoane de contact, în ordinea celor care utilizează cel mai mult spațiu de stocare pe telefon. Atingeți fiecare contact pentru a vedea statistici mai detaliate, cum ar fi numărul de mesaje schimbate, imagini și GIF-uri.

Secțiunea de stocare cu aspect nou a WhatsApp facilitează eliminarea fișierelor mari care ocupă spațiu pe telefon și vă oferă, de asemenea, o modalitate de a vedea cu cine discutați cel mai mult.

5. Dezactivează confirmările care indică citirea unui mesaj

Mergând un pas mai departe, puteți dezactiva confirmările de citire în WhatsApp. Acest lucru îi va împiedica pe ceilalți utilizatori să știe dacă ați citit un mesaj.

Deschideți Settings > Account > Privacy și debifați caseta- Read Receipts.

Notă: Dezactivarea acestei funcții vă va împiedica, de asemenea, să vedeți când un prieten a citit mesajul dvs. Cu toate acestea, chaturile de grup vor folosi în continuare confirmări de citire, scrie b1.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel