ZECE destinații turistice ideale pentru vacanța de primăvară. Ți-ai luat deja biletele?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Wellness
Pixabay.com
Pixabay.com

Vrei să pleci într-o călătorie, dar nu ești hotărât cu privire la destinație? Află care sunt cele mai bune 10 destinații de vizitat primăvara!

Apariția florilor, zilele care se lungesc și mirosul schimbării în aer: poate însemna doar primăvară! Anotimpul reînnoirii a fost întotdeauna unul dintre preferatele poeților și pictorilor, dar este și momentul ideal să îndepărtezi praful de pe pașaport și să explorezi noi destinații.

Iată ce destinații poți adaugă pe lista ta de vacanță!

  1. Scoția - Iernile sunt întunecate în Scoția, dar când vine primăvara, frumusețea naturală și unică a țării este acolo pentru toți să o vadă. Nu este doar o explozie de flori colorate și peisaje montane verzi de care te poți bucura în călătoriile tale de primăvară în această țară. Poți să explorezi străzile pavate cu pietre din Edinburgh care strălucesc plăcut în Soare, sau să te arunci în scena culturală în plină expansiune a Glasgowlui în lumina zilei care este în continua creștere.
  2. California - Plajele cu nisip alb din Santa Barbara, observarea balenelor în San Diego și  căldura unei zile proaspete de primăvară în San Francisco: această perioadă este momentul perfect pentru a vizita California. Statul vast de pe Coastă înflorește în primăvară, indiferent dacă explorezi florile sălbatice din Nord sau petreci în deșert la Coachella.
  3. Japonia - Primăvara este momentul ideal pentru a vizita Japonia din mai multe motive, dar cel mai faimos este sezonul florilor de cireș. Pe parcursul a câtorva săptămâni, florile frumoase prind viață, începând în sudul mai blând al țării până când chiar și insula cea mai nordică este acoperită în culoare. În afara acestui fenomen natural glorios, Japonia este oricum o destinație de vis, fie datorită culturii sale culinare incredibile, fie datorită amestecului uimitor de istorie și modernitate.
  4. Grecia - Insulele grecești sunt un paradis, dar în primăvară este ceva și mai special în legătură cu ele. Poate că este modul în care mirosul de stropi de mare se îmbină cu plantele apărute care adaugă pete de culoare în peisaj. Sau poate este faptul că Soarele atinge temperatura potrivită, spre deosebire de căldura arzătoare a verii.
  5. Croația - Împărații romani au trăit vieți de plăcere pe care mulți dintre noi nici nu am putea începe să le înțelegem, deci faptul că au văzut Croația ca un loc de vacanță arată de ce merită vizitat. Poți merge în câmpuri de lavandă, poți verifica vilele de vacanță care sunt mai vechi decât în majoritatea țărilor sau poți petrece câteva zile distrându-te pe plajă.
  6. Spania - Spania are o reputație de a fi una dintre destinațiile de iarnă de primă clasă ale Europei datorită climatului său favorabil, dar este și unul dintre cele mai bune locuri de vizitat în primăvară. Țara are o istorie bogată și diversă. Se găsesc plaje minunate, locuri istorice mirifice și suficiente galerii și muzee pentru a satisface cel mai curios călător.
  7. Portugalia - Indiferent dacă vrei să te arunci în mări de opal și să te relaxezi pe plajele nisipoase, să mănânci pește delicios prins cu undița alături de străini prietenoși sau să fii uimit de arhitectura minunată, Portugalia are totul.  Regiunea Algarve este celebră în întreaga lume pentru peisajele sale paradisiace.
  8. Italia - Vremea bună, structuri istorice și opere de artă iconice și una dintre cele mai iubite bucătării din lume: Italia este o destinație perfectă în orice moment al anului, dar în primăvară lucrurile se îmbunătățesc. Orașele aglomerate sunt sărutate de Soare, peisajele frumoase ale zonei rurale renasc, iar locurile celebre nu sunt chiar atât de aglomerate cum sunt în sezonul turistic de vârf.
  9. India - Are un magnetism pe care alte țări pur și simplu nu-l au. Munți, deșerturi și plaje: există ceva pentru fiecare în această vastă națiune și acest lucru este mai special în  primăverii. În această perioadă a anului, atracțiile naturale sunt în plină splendoare.
  10. New Orleans - Sudul Americii este plin de cultură și niciun loc nu este mai mult decât New Orleans. Orașul este o petrecere jubilantă în orice moment al anului, dar în primăvară devine evidentă magia chiar și mai mult datorită frumuseții haotice a Mardi Gras-ului. Dacă cauți o experiență unică, atunci acesta este un loc ce trebuie vizitat.

Vezi și Aritmia cardiacă: mit și realitate 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel