ZECE lucruri de știut despre bărbații Scorpion

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Pixabay.com
Pixabay.com

A fost un Scorpion dragostea vieții tale sau motivul pentru care ai mers la terapie? Iată ce ar trebui să știi despre bărbații din acest semn!

Cel mai important aspect pe care ar trebui să-l cunoști despre bărbații Scorpion este că va fi foarte greu să treci peste relația cu aceștia. Te întrebi de ce? Pot crea dependență și fără să îți dai seama, te trezești gândindu-te constant la ei. Este acesta un aspect plăcut? Nu prea, dar cu timpul vei reuși să gestionezi sentimentele care te încearcă legate de Scorpionul care te-a părăsit.

Iată ce ar trebui să știi despre bărbații Scorpion!

  1. Sunt greu de descoperit. Scorpionii trăiesc foarte mult în mintea lor deoarece sunt profunzi și misterioși. De cele mai multe ori, este dificil să comunici cu aceștia, oricât ți-ai dori. Au și unele momente când devin vorbăreți, dar nu se întâmplă atât de des pe cât ți-ai dori. Dacă ești, de exemplu, un semn de foc, ar putea fi complicat pentru tine să tolerezi asemenea comportament.
  2. Sunt pasionali. Deja putem spune că pasiunea bărbaților Scorpion a devenit legendă urbană. Toată lumea știe acest lucru. Momentele acestora de tandrețe sau cele care se desfășoară în plan intim, sunt aspecte care te fac să nu îi scoți din cap pentru multă vreme. Doar că o minune nu ține prea mult, așadar este destul de posibil ca după aceea să nu se mai comporte la fel de bine.
  3. Îți oferă una bună și zece rele. Poți prețui acel moment unic când totul a fost bine între voi, după aceea poate face alte zece lucruri neplăcute care nu te vor mai încânta. Dacă pui în balanță, o să te gândești mai mult la ce a fost frumos deoarece te pot hipnotiza.
  4. Sunt carismatici. Când întâlnești un bărbat Scorpion, ai putea crede că ai găsit prințul din poveste. Carisma acestora este greu de întrecut, însă ar trebui să privești obiectiv și să nu te îndrăgostești prea tare din prima.
  5. Sunt manipulatori. Printre părțile lor negative, se află clar manipularea. Își aleg foarte bine cuvintele și gesturile, iar tu poți pica în plasă destul de rapid. Cel mai bine ar fi să cunoști care sunt tehnicile de manipulare, deoarece o să ai mare, mare nevoie.
  6. Dacă țin la tine, o să-ți arate prin gesturi mici, pe care abia le poți sesiza. Nu sunt genul de oameni care să-și strige în gura mare iubirea. Fac unele lucruri mici pe care ei le consideră suficiente pentru ca tu să îți dai seama că țin la tine. De cele mai multe ori, nu o să realizezi. Trebuie să fii mai atentă când vine vorba de aceste detalii.
  7. Nu își cunosc intențiile sincere față de tine. Probabil că ai auzit de multe ori că un Scorpion care este îndrăgostit de tine, face totul pe lumea asta pentru a te cuceri. Fals. Nu prea știe ce vrea și când știe, se răzgândește. După care o ia de la capăt cu același comportament.
  8. ”Nu tu ești problema, eu sunt.”, este probabil o replică pe care o vei auzi într-o formă sau alta de la bărbații Scorpion. Nu ți-o va spune chiar în acest fel, dar va găsi tot felul de scuze pentru comportamentul pe care-l au.
  9. Ei sunt întotdeauna victima. Nu, niciodată nu ți-au greșit ei, doar tu lor. Și pentru acest motiv vor ține supărare foarte mult timp. Chiar dacă vina a fost a lor. Nu vor crede asta. Dacă ei fac o greșeală, tu va trebui să-ți ceri scuze.
  10. Mitul loialității. Altă vorbă răspândită despre bărbații Scorpion este că sunt extrem de loiali. Desigur, te pot plăcea foarte mult și să fii tu preferata lor, dar nu vei fi singura de pe listă. Oricât de tare te-ar plăcea, șansele să rămână loiali sunt foarte slabe.

O relație cu un bărbat Scorpion poate fi destul de frumoasă, dar și provocatoare. Poate deveni și rămâne dragostea vieții tale, dar și greșeala cea mai mare. Caracterul lor este unul intrigant, de care te îndrăgostești fără să vrei, dar se arată multe obstacole în relație. Bineînțeles, atunci când iubești pe cineva, zodia nu contează atât de mult. Nici când ești dispus să-ți asumi orice risc să fii cu o persoană. Cu toate acestea, o mică avertizare nu strică niciodată. În fond, oricine se poate schimba pentru persoana potrivită. 

Citește și Interviu Andreea Chiru, tarotolog: Tarotul a adus în viața mea o mulțumire sufletească de neimaginat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel