Zile stresante pentru Taur, Leu, Scorpion și Vărsător

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Foto: Pexels
EXCLUSIV
Foto: Pexels

Horoscop Eclipsa de Lună. Patru zodii vor trece prin momente de instabilitate. 

Ultima eclipsă din 2023, cea de pe 28 octombrie, va fi precum un apogeu pentru unii nativi. Fiind un eveniment care activează semnele fixe, am putea spune că vom avea de-a face cu o rezistență la schimbare. Dar, că nu vom mai putea fugi de luarea unor decizii importante. Frica doar paralizează, nu și ajută la nimic! 

Taur/Ascendent în Taur

Eclipsa de Lună/Luna Plină se petrece în casa I, cea a  identităţii, așa că așteaptă-te să te confrunți cu schimbări radicale, dar și cu momente de instabilitate. Să nu uităm că Luna se va afla lângă Jupiter și Uranus. Știm că nu îți place prea mult schimbarea. Iar acum vei fi provocat în afara limitelor confortului tău. O parte din tine simte potențialul, dar cealaltă este speriată și dornică să respingă orice provocare. Dar acest eveniment vrea să te învețe că orice criză poate deveni o mare oportunitate. Nu îți neglija sănătatea și atitudinea în fața vieții!

Leu/Ascendent în Leu

Eclipsa se va petrece în casa a zecea, cea care se ocupă de viața ta publică. Ești, de ceva timp, vulnerabil în această zonă. Schimbări pe plan profesional, în relațiile cu persoanele autoritare sau în modul în care ai gestionat unele proiecte. Este posibil să simți o presiune suplimentară pentru a te comporta într-un anumit fel sau pentru a-ţi construi o imagine pentru pentru a le face pe plac celorlalți. Dar adevărul este că nu vei obține nimic. Nu trebuie să acționezi neapărat la extreme, ci doar să cauți un buton de dozaj. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Eclipsa de Lună/Luna Plină se petrece în casa a șaptea, a relațiilor și a parteneriatelor. Să nu uităm că ai de partea ta pe Soare, Mercur și Marte. Dar tripla conjuncție Luna-Jupiter-Uranus nu îți va cânta în strună. S-ar putea să ai parte de întorsături neașteptate în relaţiile tale. Trebuie să te concentrezi și să faci alegerile într-un mod cât mai obiectiv. Să îți dai seama și că accepți că ai unele tipare și că până nu te vindeci, vei alege aceiași oameni. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Eclipsa de Lună/Luna Plină se petrece în casa a patra, cea legată de rădăcinile și familie. Și în același timp, cea care se referă și la acasă-ul interior, mai exact la stabilitate. Vor fi unele evenimente care te vor stresa, dar depinde doar de tine cum vei gestiona propria perspectivă. Adică nu ai control asupra acestor fapte, dar cu siguranță poți învăța să nu te mai pui în postura de victimă. Posibile probleme în zona imobiliară. 

Ce aduce Sezonul Scorpionului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 22 noiembrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel