Ziua Planetei Roșii. Cum te influențează poziția lui Marte în astrograma natală

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 28 noiembrie se sărbătorește planeta Marte, al cărui nume vine de la zeul roman al războiului. Marte a fost asociat cu războiul datorită culorii sale roșii, care seamănă cu sângele. Cu toate acestea, Marte este considerată o planetă personală cu o energie pronunțată în personalitatea ta. În astrologie, Marte se leagă nu numai de acțiunile noastre, ci și de ambițiile și pasiunile noastre.

Marte este una dintre planetele personale. Îl reprezintă pe Ares. Petrece aproximativ două luni într-un semn zodiacal. 

A ști unde se află Marte în astrograma te va ajuta să găsești explicații clare pentru acțiunile tale și să înțelegi mai bine de ce ai nevoie pentru a rămâne motivat. În continuare, aflați cum se manifestă Planeta Roșie în fiecare semn al zodiacului.

Marte în Berbec

Se poate spune că Berbecul este norocos, deoarece Marte își atinge potențialul maxim în acest semn de foc. Ce înseamnă asta? Ești motivat, ai energie și poți muta munții. Stabilirea obiectivelor te va ajuta să le atingi mereu și să fii pasionat de ceea ce faci.

Marte în Taur

Marte guvernează semnul zodiacal al Scorpionului, iar Taurul este semnul său opus. Cu alte cuvinte, spre deosebire de Berbec, Taurul preferă să acționeze mai puțin intens sau mai încet. Nu este nevoie să intri în panică, doar fă ce trebuie să faci.  În schimb, nu devii agresiv când îți setezi un scop, ci preferi să iei in calcul lucrurile frumoase, care vin pe parcurs.

Marte în Gemeni

Avem de-a face cu cel mai vorbăreț semn zodiacal al lui Marte. De ce spun asta? Ei bine, Gemenii întruchipează semnul zodiacal care guvernează argumentele, logica și comunicarea în ansamblu. Îți place să discuți despre acțiunile tale. Pentru că acesta este cel mai bun mod de a te organiza. S-ar putea să fii mai sociabil decât alte semne zodiacale și îți place să vorbești cu o varietate de oameni.

Marte în Rac

Marte nu este asertiv în acest semn, dar asta nu este neapărat un lucru rău, deoarece este temperat de energia intensă a planetei. De ce? Racul este semnul opus al Săgetătorului, deci se află în poziția de cădere a lui Marte. Poate te gândești la felul în care se vor simți alții înainte să vorbești sau să acționezi. Ai nevoie de timp pentru a-ți aranja gândurile și sentimentele. Nu în ultimul rând, stabilirea unor limite clare cu ceilalți te poate ajuta să trăiești o viață mai calmă și mai productivă. 

Marte în Leu

Înflorești când te distrezi și îi faci pe alții să se simtă bine. Îți place să te exprimi liber, iar copilul tău interior iese adesea în momentele de entuziasm. Pe de o parte, ești încrezător și carismatic și poți fermeca pe oricine, dar nu iei totul prea în serios.

Marte în Fecioară

Poziția lui Marte în Fecioară indică atenția la detalii. După cum știți, acest semn de pământ este mutabil și vrea ca totul să fie perfect. În acest fel, poți acționa clar, consecvent și cu mare precizie. Ai o abordare practică și vrei să fii bun în tot ceea ce faci. 

Marte în Balanță

Marte în Balanță arată latura frumoasă, estetică, iubitoare și mai echilibrată a lui Marte. Dimpotrivă, nu este un lucru rău. Îți place pacea și armonia și apelezi mereu la asta înainte de a acționa.

Marte în Scorpion

Marte în Scorpion aduce inventivitate, intuiție neobosită și strategie. Oamenii cu Marte în Scorpion au mare răbdare. În plus, odată ce ți-ai stabilit un obiectiv, ține de el. Ei privesc mai profund lucrurile decât superficial.

Marte în Săgetător

Vă aducem în atenție cea mai optimistă poziție a lui Marte. Oamenii cu Marte în Săgetător au o pasiune nebună și o dorință copleșitoare de a profita de fiecare aspect al vieții. Cu această energie, vrei să te miști în continuare, să călătorești prin lume și să înveți ceva nou din fiecare experiență. Cu toate acestea, avem tendința de a ne lăsa prinși de marea idee și de a uita detaliile.

Marte în Capricorn

Marte în Capricorn vorbește despre oameni strategici, structurați, stabili și capabili de conducere. În Capricorn, Marte este exaltat, așa că te simți plin de energie și nevoia de a fi în control. Poate nu-ți exprimi pasiunea foarte clar. Ei preferă să folosească strategii consistente, dar lente pentru a obține rezultate. Ai răbdare și vrei să reușești în orice ți-ai propus, chiar dacă este un plan pe termen lung.

Marte în Vărsător

Oamenii cu Marte în Vărsător nu respectă normele celor din jur și evită așteptările celorlalți înainte de a lua măsuri. Aceasta este o energie neobișnuită pentru Vărsător, așa că este posibil să cauți modalități de a-i ajuta pe alții.

Marte în Pești

Oamenii cu Marte în Pești sunt cunoscuți pentru că își folosesc emoțiile pentru a lua decizii. Deși nu este un semn agresiv al lui Marte, îți place să mergi cu fluxul și să vezi unde te duce inspirația.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel