Zodia a cărei viață este pe cale să se schimbe în bine din 11 mai

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop. Una dintre zodii va primi multe șanse de la astre începând cu luna mai. 

"Crâmpei de veste bună. Jupiter, planeta expansiunii și a optimismului, va tranzita semnul Berbecului, cel al noilor începuturi și al curajului, între 11 mai și 28 octombrie. Această perioadă va fi precum o gură de aer proaspăt după doi ani cu miros de naftalină. Că prea ne-am plictisit de poveștile lui 2020 și 2021. Planeta va respira altfel. Iar la nivel personal, mulți dintre noi vor porni pe drumuri noi. Vor îndrăzni. O vor lua de la capăt. Iar roadele vor apărea în 2023. Cred că sunteți de acord că avem nevoie de o zvâcnire, măcar din partea astrelor”, declaram acum ceva timp. Și da, Jupiter va oferi multe oportunități pentru semnul/ascendentul pe care îl va tranzita.

Deci Berbecul sau cei cu ascendentul în acest semn vor beneficia din plin de acest tranzit. 

Când Jupiter va începe să îți tranziteze semnul, pe 11 mai, vei primi un cocktail de energie și încredere. Pe care îl vei consuma până pe 28 octombrie, când Jupiter se va întoarce iar în casa a 12-a. Deci dacă vrei să lansezi un proiect, să faci o schimbare importantă(pe plan profesional sau relaționa), setează-ți de pe acum în calendar perioada 11 mai-28 octombrie.

Citește și Horoscop 2022: Anul VINDECĂRII pentru toate zodiile! 

Anul 2022 începe cu Venus retrogradă și se termină cu Marte retrograd. Ce înseamnă asta? Că în prima parte a anului, recomandabil ar fi să îți rezolvi problemele relaționale, să scapi de persoanele toxice din viața sau să decizi să nu te mai implici în relații cu persoane indisponibile. După care să îți dai seama dacă ești pe direcția profesională potrivită sau dacă vrei o altă carieră. 

Ca să nu mai spunem că și Marte, guvernatorul tău, va intra în acest semn începând cu 25 mai și până pe 5 iulie. Poți chiar să începi o activitate sportivă sau să câștigi un concurs. 

Ce urmează pentru Berbeci

În plus, Marte își va începe tranzitul prin casa a treia pe 20 august și va retrograda acolo în perioada 30 octombrie-12 ianuarie 2023. Ce reprezintă casa a 3-a? Studiile, schimbările, mutările, călătoriile, comunicare. Mulți dintre nativii Berbec pot alege o reconversie profesională, vor începe să își monetizeze pasiunile sau vor decide că este cazul să meargă la unele cursuri. Indiferent de vârstă sau experiență.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel