Zodia aceasta trebuie să învețe o LECȚIE în 2022

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: pexels.com

În 2022 este vorba de multe oportunități, provocări, călătorii, atât de ordin material cât și pe plan spiritual, însă este vorba și despre seriozitate, precauție și cântărirea riscurilor.





Zodia care trebuie să învețe o lecție în 2022 este Săgetătorul, iar lecția este seriozitatea și stabilitatea. Saturn rămâne pe tot parcursul anului 2022 în casa a 3-a și vă ține pe loc.

Săgetătorii iubesc călătoriile, însă de data aceasta vor trebui să le facă cu un scop, nu doar de dragul de a mai bifa ceva pe listă.

Saturn nu vă mai lasă să umblați de colo până dincolo. Vă spune, sigur, ai vrut să pleci nu știu unde, da, dar rămâi acolo, dă dovadă de seriozitate și maturitate și du-ți planurile la bun-sfârșit. Schimbările pe care le faci trebuie să le faci la nivel de mentalitate și să fii pregătit să îți asumi deciziile. Saturn își dorește să te maturizezi și să nu îți mai risipești energia.

Dă-ți șansa să rămâi într-un loc unde chiar să crești și vei vedea că te poți bucura de clipe frumoase și așa. „În 2022 trebuie să vă ţintuiţi undeva şi acolo unde vă ţintuiţi, să vindecaţi, să creşteţi, să amplificaţi sau să vă bucuraţi de moment” recomandă Daniela Simulescu în horoscopul anului pentru Săgetători pe care îl puteți accesa aici.

Însă chiar și așa se anunță o perioadă bună pentru voi deoarece îl aveți alături pe Jupiter. Totodată, Jupiter vă ajută să construiţi o casă, să mai construiţi un etaj, să vă țineți de planurile din jurul gospodăriei, iar relațional vă duce în zona familială, la legătura pe care o aveţi cu cei din jur, cu mama, cu tata, cu fraţii, cu bunicii, cu toată familia.

Ori cineva din familie trece prin anumite momente şi uitaţi de alte superficialităţi, ori deodată cu voi sau cu partenerul se întâmplă ceva şi vă veți simți nevoiți să stați pe loc. Ceea ce se va dovedi un avantaj pentru viitor, căci pentru voi anul 2022 este ca un intro, un teaser dacă vreți al anului 2023.





Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel