ZODIA avertizată în săptămâna 6 - 12 noiembrie: E cu multă durere în spate

Irina Constantin |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
foto pexels ilustrativ
EXCLUSIV
foto pexels ilustrativ

O zodie este puternic avertizată în săptămâna următoare. 

”Mercur, guvernatorul vostru, face o schimbare, e important pentru voi acest fapt: trece în casa a patra. Problema este că Mercur face careu cu Saturn și nu prea-mi place în ceea ce vă privește, pentru că unele discuții vă vor aduce revelații, din păcate nu dintre cele mai plăcute. Vi se retrezesc traume, amintiri, idei. E și cu multă durere în spate, legat de tot ce înseamnă familie. Reluați senzația că nu sunteți iubiți, apreciați, doriți, acceptați, vă simțiți respinși. Există riscul să fiți respinși și de partener. Aveți mare grijă pentru că există riscul să vă duceți către persoanele care nu vă vor în săptămâna următoare. Să nu vă duceți să câștigați iubirea celor care nu ar trebui să fie în viețile voastre, dar voi vreți să demonstrați, să cuceriți, că doar așa credeți că veți fi iubiți. Nu e adevărat. 

Ce mai contează pentru voi este că Venus iese din semnul vostru și se duce în casa a doua. Începeți să vă răsfățați, bucurați și să învățați că, de cele mai multe ori, cu vorba dulce obținem mai mult decât cu cinismul, cu ironia. Și acestea folosesc, dar nu săptămâna viitoare, când cuvintele voastre vor fi precum un bumerang” spune astrologul Daniela Simulescu pentru nativii Fecioară, în săptămâna 6 - 12 noiembrie. 

Ce aduce, astral, săptămâna 6 - 12 noiembrie

Săptămâna 6-12 noiembrie beneficiază de două noi tranzite, Venus în Balanță și Mercur în Săgetător, care se înțeleg. Astrele ne oferă diplomație și discurs viu. Saturn își reia, în sfârșit, mersul direct în semnul Peștilor. Ceea ce înseamnă că nu vom mai întâmpina multe limitări sau blocaje în momentul în care vom încerca să ne concretizăm visurile. Dar asta nu înseamnă că vom putea face totul pe repede înainte. Saturn își dorește răbdare, seriozitate, pragmatism și autenticitate. 

Pe 8 noiembrie, Venus intră în Balanță. Planeta frumuseții și a plăcerilor își va începe tranzitul în semnul armoniei, unde va sta până pe 4 decembrie. Vom vedea multe negocieri, dorința de dreptate și egalitate, însă din cauza faptului că Venus va fi în același semn cu Nodul Sud, e posibil ca aparențele să fie înșelătoare. 

Pe 10 noiembrie, Mercur intră în Săgetător. Vom fi curioși și preocupați de călătorii. Vom spune totul pe șleau și vom avea tendința de a avea prejudecăți multiple. Un lucru este cert: vom fi mai optimiști ca în ultimele săptămâni!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel