Zodia binecuvântată de Divinitate. Alte TREI zodii primesc vești importante de la astre: "Nu-ți va fi deloc pe plac!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Ce zodie se poate bucura de protecție divină în această primăvară? Descoperă și mesajele din partea astrelor pentru alte trei zodii!

Prima lună de primăvară, martie, ne pune față în față cu unele tranzite istorice, mult așteptate! Și trebuie să știi că poți să ai parte de realizări. Saturn a intrat în Pești, peste puțin timp Pluto intră în Vărsător, iar Marte în semnul Racului. Așa că această lună se va simți foarte puternic.

Inițial, vom resimți schimbări la nivel interior. Dar va fi greu să evadăm. O să fim nevoiți să dăm piept realității, să o acceptăm și să căutăm ancore. Deși ne supărăm sau nu ne convine, viitorul nu depinde doar de noi. Vin evenimente cărora nu ne putem împotrivi. Ieșirea lui Marte din Gemeni, dar și intrarea sa în Rac o să aducă evitare, procrastinare.

Află ce mesaje au astrele pentru următoarele PATRU zodii!

Pești/Ascendent în Pești

Peștii reprezintă zodia care primește protecție divină de această dată! Ești un amestec foarte interesant în aceste zile, între un roman de dragoste, unul SF și unul polițist. Pe scurt, ești plin de povești! Iar din aceste povești, poate ieși ceva cu adevărat uimitor. 

Ce se întâmplă și cum ești binecuvântat de Divinitate? Ei bine, îți poți găsi un nou talent, o nouă calitate sau diferite abilități. Îți vei crea noi oportunități, tocmai din faptul că nu vezi lumea la fel cum o văd ceilalți din jurul tău. 

Tripla conjuncție Soare-Mercur-Neptun care se petrece pe 16 martie în semnul tău este în careu cu Marte. Și ești agitat pe interior. Asigură-te că vei consuma această agitație într-o anumită zonă. Încearcă să faci cât mai multe lucruri în aceste zile, pentru că astrele te favorizează.

Citește, plimbă-te, uită-te la un documentar, încearcă un talent, îndrăznește! Să nu uităm că Jupiter se află în Casa a 2-a, a banilor, așa că ai și resursele necesare. Mercur va intra în Berbec spre final de săptămână, așa că poți simți nevoia de retragere. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Berbecii sunt destul de afectați în această săptămână. Nu îți vor fi prea mult pe plac următoarele zile. Dacă ai tot așteptat să faci ceva și simți că a apărut luminița de la capătul tunelului, să știi că nu este ceea ce trebuie. Este doar o păcăleală, așa că ai mare grijă.

Mai mult, fii atent la ce spui și la cum interpretezi vorbele celor din jur. Vorbele oamenilor nu sunt ceea ce par a fi. Ai face bine să ai păreri avizate și mult mai obiective. Sau pe cineva care să te ridice din această mlaștină în care simți că te afunzi.

Tinzi să te implici în chestiuni foarte complicate și întortocheate, care nu își au rostul. Ești îndemnat să alegi scurtături, care nu îți fac niciun bine. Mercur va intra în semnul tău la final de săptămână, iar până atunci, mintea nu prea îți funcționează așa cum ar trebui. De asemenea, cu Venus care va intra în Casa a 9-a, trebuie să fii mai atent și la cheltuieli.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte se află în semnul tău. El vine cu o doză de curaj, dar pot apărea discuții contradictorii în relațiile cu șefii, cu autoritatea. Pot veni promisiuni deșarte, în care ai face bine să nu te încrezi, ca să nu fii dezamăgit. De câte ori ți se fac promisiuni în aceste zile, nu îți schimba viața doar pentru niște simple vorbe.

În semnul Peștilor, Mercur te va conduce către visare, confuzie, haos. În cazul Gemenilor, logica nu prea există zilele acestea. Ai mare grijă ce crezi, pe cine crezi și la ce promisiuni faci.

O să te mai liniștești spre finalul săptămânii, când guvernatorul tău, Mercur, va intra în Berbec.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Marte este la tine în Casa a 6-a. Așa că haosul de la locul de muncă nu îți priește deloc. Dar nu ai cum să îl oprești în aceste zile. Nu poți să îl închizi undeva și să îl scoți la suprafață mai târziu. Ține cont de faptul că au și colegii treburile lor. Planurile lor.

Dacă depinzi și de alții și nu îți răspund imediat, reține că fiecare are programul lui. Nu te supăra pe ei și nu deveni egoist. Ai mai mare grijă cu sănătatea, dar și la managementul stresului. 

Venus iese din Casa a 4-a și intră în Casa a 5-a, iar ăsta este un aspect bun pentru tine. Urmează o perioadă plină de romantism. Totodată, Mercur se mută în Berbec la sfârșitul săptămânii și se va afla lângă Jupiter. Iar dacă vrei să te muți sau să îți cumperi un imobil, poate fi un moment oportun. Să nu uităm că Jupiter va mai sta în Casa a 4-a până în mai, așa că ai timp suficient să te ocupi de partea de locuință.

Îți recomandăm și: Fațetele feminității în astrologie. Luna și Venus în harta natală, cele mai importante aspecte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel