Zodia care are parte de momente intense și distracție în februarie. Cum le îmbină?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
Pixabay.com

Pentru nativii unei zodii, se pare că lucrurile pot lua și o formă distractivă, chiar dacă totul în jurul lor se anunță a fi dramatic.

Pentru acești nativi, mesajele astrelor au fost mai supărătoare în ultima vreme. Diferite evenimente astrologice le-au tulburat apele. Încă se anunță că unele o vor mai face pentru multă vreme. Cu toate acestea, partea plină a paharului este că sunt și ajutați să se distreze. Ei sunt oricum protagoniștii lunii februarie deoarece multe se întâmplă în semnul acestora. Cam White, astrolog internațional, aduce vești bune, iar părerea acestuia o poți găsi chiar AICI.

„ Începând cu 13 februarie, totul va deveni extrem într-un timp foarte scurt. Vei vedea oameni mai frustrați, cu o stare mai agravată. Ar trebui să fii atent la posibilele răni pe care ți le-ai putea face. Totodată, ai putea să întâmpini mai multă frustrare la locul de muncă și să devii mai vocal în acest sens. Conjuncția lui Marte cu Pluto te va împinge către mai multă putere. Poate veni chiar sub forma unei revoluții. Trebuie să-ți găsești tribul. Vărsătorul este semnul oamenilor, dar Pluto corupe lucrurile. Să te simți împuternicit, dar împreună cu multă furie, cred că este un mod prin care a-și putea privi acest aspect. S-ar putea să simți și o oarecare frică, dar cu prezența lui Marte, vei trece peste.”, îi anunță astrologul Cam White pe nativii Vărsător. ”Cu toate acestea, se va alătura și Venus, care aduce un aspect al distracției. Dacă Pluto și Marte te fac să ajungi la extreme, Venus te ajută să te exprimi prin distracție. Este ca și cum ai intra într-o cameră a furiei, dar reușești să te bucuri. Cu Venus în casa întâi, vei arăta și te vei simți mai bine.”, încurajează astrologul.

”Pe 22 februarie, conjuncția dintre Venus și Marte aduce o atmosferă dramatică, prin furie și distracție. În această lună, o să fii plin de energie, vitalitate și ți se vor întâmpla foarte multe, fie că vrei sau nu. Pe la sfârșitul lunii, trebuie să aduni informații noi. Dacă ai reușit să închei un capitol, încearcă să te introduci în altele noi. Disciplina legată de bani, finanțe și resurse este foarte importantă. Este un lucru foarte important pentru voi. Cu influența lui Mercur în casa a 2-a, pot veni către tine aspectele pe care ai nevoie să le știi și vei căpăta claritate.”, mai precizează Cam White.

Vezi și 7 soluții la îndemână pentru a scădea tensiunea arterială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel