Zodia care are “pile” la astre în februarie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
EXCLUSIV

Horoscop. Află care este cea mai avantajată zodie!

Primesc deseori întrebarea care este cea mai norocoasă, avantajată, favorizată zodie. Mă știți că spun de fiecare dată că zodia contează foarte puțin în astrograma natală a unei persoane. Dar din când în când, vine o lună ca februarie în care nu ai cum să nu îți dai seama că nativii unei zodii vor avea “pile” la astre.

Și spun asta pentru că avem un stellium, un aspect rar și special. Stelliumul însemnă o aglomerare de minim patru planete în același semn zodiacal. 

Și când spun asta, mă refer la faptul că Mercur, Venus, Marte și Pluto, toate în relație bună cu Jupiter, vor crește puterea unei zodii/ascendent. Care? Capricornul.

Mercur

În primele două săptămâni, Mercur se plimbă în acest semn și ajută la speculații, la generarea de idei folositoare, la flexibilizarea minții, dar și la mai multă îndrăzneală în comunicare. Că doar știm că nativii cu marcaj de Capricorn sunt mai introvertiți.

Venus

Pe toată durata lunii, Venus(Micul Benefic/planeta iubirii și a feminității) va fi tot în acest semn. Nativii Capricorn/cu ascendent în Capricorn vor fi mai atractivi, vor atrage mai multe persoane decât s-ar fi aşteptat, vor avea magnetism, carismă. Bineînțeles, se vor putea bucura de aceste daruri dacă vor fi pragmatici. Venus vă scoate în lume și vă provoacă să vă afișați la evenimente.

Marte

Marte, planeta pasiunii și a acțiunii, va fi toată luna februarie în al zecelea semn al zodiacului. Și cum lui Marte îi place tot ce este direct, acum mă voi adresa și eu astfel acestui semn/ascendent.

Dacă până acum aţi stat puţin retraşi, acum veți avea curaj să vă implicați în toate evenimentele, să luaţi decizii, să organizați, să preluați responsabilități.

Cu Marte în semnul vostru, știți ce vă va prii cu adevărat? Mișcarea! Puteți începe o activitate sportivă sau o puteți intensifica pe cea veche. Astfel, vă veți depăși limitele. Dacă nu puneți la muncă planeta acțiunii, pot exista momente de furie, agresivitate și impulsivitate. Dar furia investită în mod inteligent vă poate aduce roade, rezultate și monetizare.

Indiferent de vârsta pe care o aveți, Marte în tranzit prin semnul vostru vă scoate în faţă şi vă agită. Şi chiar dacă luaţi o decizie şi oamenii din jur sunt nemulţumiţi, voi aveţi încredere în şi le veți spune "lasați, că eu ştiu ce am făcut". 

Conjuncția Venus-Marte

Între Valentine's Day și Dragobete, cele două planete își dau mâna. Este uimitor acest aspect! E ca și cum iubirea, pasiunea, afecțiunea și senzualitatea merg mână în mână ca să vă ajute să construiți sau să reconstruiți o relație.De fapt, este genul de aspect care te poate ajuta să te simți foarte bine chiar dacă ești singur. 

Pluto

Tranzitul lui Pluto în Capricorn a început în 2008 și se va finaliza în 2024. Această planetă nu face decât să dea greutate celorlalte, să le susțină și să le ajute să aducă transformare. Mai întâi la un nivel inconștient. Cert este că lui Pluto îi plac situațiile radicale și nu vă va lăsa să pierdeți timpul și energia în mod aiurea, ci vă va sugera în mod subtil calea potrivită.

Dacă te știi cu marcaj de Capricorn(Lună, Mercur, Venus, Marte, Ascendent, Nodul Sud sau Nodul Nord), cele mai sus scrise sunt și pentru tine. 

Și să nu uităm: Universul ne dă, dar nu ne baigă și în traistă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel