Zodia care atinge APOGEUL luptelor sinistre. În curând, Soarele iese pe strada ta!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Pe 14 iunie, Soarele va face o conjuncție cu Mercur. Este un moment în care ne simțim orbiți! Anastasia, astrolog internațional, aduce previziunile pentru Rac și cei cu Ascendent în Rac!

Mercur face conjuncție cu Soarele în casa a douăsprezecea, iar acest aspect aduce lumină asupra spiritualității, sănătății tale mentale și punctelor oarbe, care pot fi legate de lucruri nesănătoase care au fost ascunse.

Așadar, vorbim despre partea mai negativă a casei a douăsprezecea. Poate fi vorba de o descoperire importantă în terapie, unde îți dai seama cum îți stai singur în cale și cum te tragi în jos.

Poți deveni mai conștient de anumite obiceiuri și tendințe distructive, cum ar fi faptul că poate ai așteptat ca partenerul tău să se schimbe și să devină o persoană diferită, dar realizezi în această perioadă că nu depinde de el, ci de tine să faci o alegere în privința modului în care gestionezi situația.

Pentru că așteptarea ca altcineva să facă un lucru poate dura foarte mult timp. Deși nu este imposibil să se întâmple, trebuie să te întrebi dacă ai timpul necesar să aștepți.

Ultima casă astrologică vorbește și despre lucrurile pe care nu le aduci în conștient, dar care trebuie aduse. Poate ai o pasiune secretă care încearcă să-ți capteze atenția, dar nu îi acorzi timp. Așadar, Mercur în conjuncție cu Soarele poate fi despre asta, despre realizarea că trebuie să înveți despre astrologie sau tarot. Sau poate ești destinat să faci muncă de vindecare, să-ți folosești cunoștințele pentru a ajuta alte persoane.

Ne apropiem de retrogradarea Marelui Malefic! Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Soarele și Mercur fac ambele un careu cu Neptun în casa a noua la scurt timp după această conjuncție, ceea ce ar putea sugera că te confrunți cu un fel de confuzie legată de educație. Poate încerci să devii vindecător, dar trebuie să-ți dai seama cum să ajungi acolo, cum să obții burse și alte lucruri de acest gen și te poți simți puțin nesigur.

Pot exista și întrebări ideologice care trebuie abordate, legate tot de aceste puncte oarbe. Poate tu ajungi la anumite concluzii, dar ceilalți nu. Astfel trebuie să abordezi anumite sisteme de credințe. De asemenea, poate exista confuzie legată de călătorii, educație sau chestiuni legale care în momentul respectiv sunt foarte frustrante.

Cu toate acestea, energia pozitivă vine curând. Venus și Mercur intră amândouă în semnul tău pe 17 iunie. Pentru tine, reprezintă o schimbare energetică și o mai mare claritate.

Lecții NECRUȚĂTOARE pentru Rac, Balanță, Scorpion și Capricorn. Țineți-vă bine, o să fiți zguduiți din temelii!

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel