Zodia care descoperă bucuria în luna februarie. Trebuie să profite de aceste momente!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Pixabay.com
Pixabay.com

Dacă ianuarie a fost despre muncă, februarie este despre propria persoană. Acest nativ trebuie să redescopere copilul interior și să aibă grijă de fericirea sa!

Nativul pragmatic și perfecționist al zodiacului, are nevoie de plăcere în viața sa. Nu tot timpul poate fi despre muncă și lucrurile bine puse la punct. Luna februarie îl ajută în acest sens. Pe canalul său de YouTube, AnastasiaDoesAstrology, astrologul internațional ne aduce vești bune. Iată părerea Anastasiei chiar AICI.

”În primele două săptămâni ale lui februarie, descoperi bucuria. Poate ai trecut printr-o schimbare când vine vorba de lucrurile pe care le faci cu plăcere. Profită de aceste momente! Ar putea fi vorba de mai multe întâlniri, activități distractive sau să-ți redescoperi copilul interior. O idee ar fi să faci mai multe puzzle-uri, de exemplu, cu persoana iubită. Este o lună bună pentru împăcări și pentru întâlniri spirituale.”, este mesajul astrologului Anastasia pentru nativii Fecioară. ”Cu influențele lui Venus și Uranus, te vei simți atras de călătorie, educație sau chiar să te apuci de scris. Te poți conecta cu oameni care-ți pot fi mentori. Poate avea legătură și cu expresivitatea, nu trebuie totul să fie doar într-o zonă romantică. Cu Pluto în casa a 6-a și conjuncțiile pe care le va face cu mai multe planete, vei primi perspective despre cum vor arăta următorii 20 de ani. S-ar putea ca Pluto în Vărsător să-ți readucă scenarii de anul trecut. Mai mult decât atât, îți scoate în evidență nevoia de a te îngriji de sănătate. Chiar și tu poți fi cel care vindecă. Trebuie să te focusezi pe dietă, starea de bine și ești încurajat să faci niște schimbări în această parte a vieții tale. Ai putea începe și o muncă independentă.”, mai anunță astrologul.

” Conjuncțiile dintre Pluto și celelalte planete îți aduc multă concentrare și conversații despre evenimente care te pot direcționa într-o anumită zonă. Pot aduce și niște umbre. Este posibil să realizezi că nu toți colegii au intenții bune, ci că sunt mai mult manipulatori. O să începi să vezi ceea ce vrei să faci și cum să-ți schimbi viața. Luna Nouă de la începutul lui februarie sugerează noi începuturi în munca pe care o faci, dar și în planul sănătății. Cu Uranus în casa a 9-a, dorința de libertate în a scrie, a preda și de a explora te-ar putea acapara. Ceea ce faci se va transforma în conformitate cu noile tale aspirații. Există șansa să fie tensiuni, iar lucrurile nu vor fi neapărat ușoare instant. Dar te vei distra în noul teritoriu pe care-l descoperi. Pe 22 februarie, conjuncția dintre Venus și Marte îți poate aduce recompense financiare sau conexiuni romantice.”, a mai declarat astrologul. 

Vezi și Interviu Andreea Chiru, tarotolog: Tarotul a adus în viața mea o mulțumire sufletească de neimaginat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel