Zodia care în anul 2024 are parte de oportunități în plan financiar și amoros

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
Pixabay.com

Se pare că oportunitățile vin din toate părțile pentru un nativ al zodiacului. Iată ce ne dezvăluie un astrolog internațional!

Pe canalul său de youtube, AnastasiaDoesAstrology, astrologul internațional ne spune despre Horoscopul iubirii al anului 2024.

Astrologul vine cu niște previziuni interesante pentru nativii Rac, în ceea ce privește dragostea în 2024. 

Iată ce ne spune!

Rac/Ascendent în Rac

Dacă ai avut o perioadă în care te-ai confruntat cu fantomele trecutului și ai înfruntat drame din punct de vedere amoros, urmează o perioadă de ușurare și lucrurile vor începe să se așeze.

În cazul în care te afli într-o relație începută recent, este posibil ca această persoană să fie cea ideală, să vadă direct în sufletul tău. Totodată, persoanele cu care ai ieșit la întâlniri în ultima vreme, ți-au deschis noi drumuri și ți-au arătat noi posibilități. 

Dacă ești căsătorit și partenerul tău a trecut prin niște momente mai grele încă din 2008, acum se va ajunge la finalul acelor probleme.

Ar trebui să fii atent la parteneriatele care pot apărea dintr-o zonă educațională. Ar putea fi cineva mai mare de vârstă sau educat foarte bine și experimentat.

În prima jumătate a lunii ianuarie, ai putea afla lucruri din trecutul tău sau al partenerului. Aceste informații te pot face să-ți întărești relația sau să dai drumul unei conexiuni. Tot în ianuarie vei găsi soluții cum să gestionezi mai bine banii. În cazul în care a trebuit să porți niște conversații mai dificile sau ai avut negocieri mai dure, vei simți o nouă energie în această zonă, mai libertină.

Sfârșitul lui ianuarie îți aduce frumusețe în zona iubirii. Poți ieși la întâlniri sau să te conectezi cu profesori, mentori, colegi de clasă sau să duci o prietenie la următorul nivel.

Finalul lui februarie îți poate aduce noi oportunități financiare. Se poate să ai parte de noi începuturi sau să beneficiezi de resursele partenerului, care ar putea avea parte de o mărire.

Lunile martie și aprilie pot stimula zona amoroasă, ocupându-ți tot timpul să te preocupi de aceasta. Într-o relație existentă, sfârșitul lunii martie poate aduce un angajament.

În aprilie, dacă plănuiești să ai un copil ar fi momentul ideal.

De la începutul lui septembrie și până în noiembrie, vor fi momente dificile, dar care vor oferi putere relațiilor tale. Pentru cine este singur, ar putea avea parte de niște conexiuni platonice în luna septembrie.

În decembrie o să fii mai diplomatic și carismatic. Chiar și magnetismul tău va fi crescut.

Vezi și Marte în Capricorn până pe 13 februarie. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel