Zodia care în anul 2024 poate alege un nou drum în carieră

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
Pixabay.com

Anul 2024 aduce oameni noi, putere, dar și dramă pentru un nativ al zodiacului. Pe planul carierei, se anticipează o schimbare semnificativă, având oportunitatea de a primi clarificările necesare. Cam White, astrolog internațional, ne spune cum crede că se va contura începutul anului pentru cei din zodia Gemeni.

Ce oportunități îi așteaptă pe nativii Gemeni/Ascendent în Gemeni la începutul anului 2024?

Iată ce crede Cam White, astrolog internațional!

Mercur își oprește retrogradarea pe 2 ianuarie, în casa a 7-a. Ție îți va aduce mai multă claritate în ceea ce privește relațiile, dat fiind că este posibil să fi existat neînțelegeri, conflicte și aspecte care au rămas neterminate. Toate acestea se rezolvă la începutul anului. Astrologul spune că Mercur fiind guvernatorul tău, atunci când face ceva, este mult mai important pentru cei din semnul tău decât pentru alții. Marte intră în Capricorn și va fi în casa a 8-a, asociată cu banii altora, datoriilor și moștenirea. Te va împinge să faci o muncă serioasă care nu va fi atât de distractivă pentru tine. O să ai de a face cu gestionarea resurselor celorlalți. Pluto va intra în Vărsător, în casa a 9-a. Poziția lui Pluto poate complica lucrurile pentru tine.

În februarie, totul se leagă de casa a 9-a, care are legătura cu spiritualitatea, religia, educația și călătoriile. Ai putea avea parte de multă acțiune în tot ceea ce ține de aceste zone. S-ar putea ca totul să se transforme într-un fel de revoluție pentru tine, deoarece o să ai un exces de putere. Totodată, ai putea da la o parte un anumit grup de persoane sau să-ți iei forța de la alții. După jumătatea lunii februarie, o să ai parte de mai multă distracție. Dacă în prime zile ale lunii ai început prin a respinge anumite persoane, va veni momentul să te conectezi cu oamenii acum. Aceste momente recreative, pot aduce și dramă. La sfârșitul lunii, e posibil ca să aibă loc o mare schimbare pe partea de carieră. În zona profesională, ai putea primi o informație care-ți va oferi claritate în legătură cu noi aspecte ale serviciului. Este o oportunitate să începi un nou drum în carieră.

Citește și Jupiter direct în Taur din 30 decembrie. Zodiile cele mai avantajate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel