Zodia care în anul 2024 va avea parte de un drum prolific

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
Pixabay.com

Anul 2024 aduce prosperitate și abundență pentru un nativ al zodiacului. Bracha Goldsmith, astrolog internațional, ne spune informații despre oportunitățile care îi așteaptă pe cei din zodia Berbec. Iată cum va arăta noul an pentru tine!

Ce oportunități îi așteaptă pe nativii Berbec în anul 2024?

Pe 21 ianuarie, Pluto va tranzita în casa a 11-a și va rămâne acolo până în septembrie. Când Pluto trece din casa a 10-a în casa a 11-a, este momentul să-ți consolidezi cunoștințele și să le împărtășești cu un grup mai mare. Indiferent de abilitățile tale, încearcă să le transmiți și altora ceea ce știi. Fii deschis să influențezi viețile celor din jur. Acest tranzit este transformator pentru o comunitate largă, datorită inovațiilor și inițiativelor tale.

Vei lucra cu puterea prieteniei și a grupurilor. Când câțiva oameni cu intenții și obiective comune se adună, pot fi extrem de puternici. S-ar putea să descoperi că și prietenii tăi resimt nevoia unei schimbări profunde.

Pe 25 martie, avem o Eclipsă de Lună în casa a 7-a. Pe 8 aprilie, urmează o Eclipsă Solară. Aceste eclipse au loc în casa ta a 7-a și în casa 1. Fii pregătit pentru ajustări în planul relațional. Poate fi vorba despre o schimbare în percepția unei relații, un început sau sfârșit al uneia, sau o aprofundare a legăturilor existente. S-ar putea să fie necesar să te adaptezi mai mult, să faci compromisuri, dar și să-ți stabilești limitele.

De asemenea, s-ar putea să fie necesar să-ți asumi un risc, fie într-o relație existentă, fie într-una nouă. Este nevoie de mult curaj să ai încredere în cineva pe care abia l-ai întâlnit.

Citește și Horoscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile.

Pe 26 mai, Jupiter intră în casa a 3-a și va rămâne acolo până în iunie 2025. Acest lucru sugerează că mijlocul anului este favorabil pentru învățare, studiu, predare și transmiterea informațiilor. Este crucial să-ți extinzi orizonturile și cunoștințele. Adună informații valoroase pentru tine și pentru ceilalți. De asemenea, tranzitul lui Jupiter poate aduce și bogăție.

Perioadele de retrogradare ale lui Mercur vor fi în aprilie, august și noiembrie. Mercur va fi retrograd în casele 1, a 5-a și a 9-a, care sunt case de foc. Astrologul ne spune că: „ Voi sugera că vei reflecta la propria persoană și la ceea ce îți dorești în viață. Există șanse să te gândești și la creativitatea ta și poate cum să oferi mai mult din fericirea care este în tine. Încerci să o ții sub control, dar nu o poți face pentru totdeauna. Deci, este vorba despre cum îți lași creativitatea să explodeze.”

De asemenea, în 2024, vei putea să reevaluezi călătoria ta spirituală și să o aduci la un nivel mai profund.

Pe 18 septembrie, avem o Eclipsă de Lună, iar în octombrie urmează una Solară, în casa relațiilor. Aceste eclipse, din nou, vor influența relațiile tale, deci fii atent la acest aspect. Fii pregătit să asculți cu atenție. Învață când să acționezi și când să rămâi în tăcere. Din cauza acestor reflectări, s-ar putea să simți nevoia de mai multă singurătate.

Pe 6 decembrie, Marte, guvernatorul tău, va retrograda în casa a 5-a. Din nou, va trebui să te gândești la direcția în care îți îndrepți energia și timpul.

Anul 2024 se anunță a fi prolific pentru tine. Vei folosi puterea mentală mai mult decât orice altceva.

Ai citit și Horoscop chinezesc DECEMBRIE 2023. Predicții pentru toate semnele din zodiac?

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel