Zodia care în anul 2024 va trece prin transformări profunde

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
Pixabay.com

Anul 2024 aduce schimbări interioare foarte puternice pentru un nativ al zodiacului. Bracha Goldsmith, astrolog internațional, ne spune informații despre oportunitățile care îi așteaptă pe cei din zodia Fecioară. Iată cum va arăta noul an pentru tine!

Ce oportunități îi așteaptă pe nativii Fecioară în anul 2024?

Pe 21 ianuarie, Pluto va tranzita casa a 6-a și va rămâne acolo pentru următorii 20 de ani. Doar pentru un moment foarte scurt, se va întoarce în casa a 5-a.

Indiferent de poziția lui Pluto în astrogramă, de acolo îți poți lua puterea și poți obține control. Se află și în zona sănătății și a stării de bine. Așadar, ai o oportunitate să afli mai multe despre sănătate și vindecare. Poți transforma domeniul profesional într-unul din care să extragi o semnificație profundă.

Ai putea să faci multă cercetare într-o zonă care te interesează în mod particular. Este foarte productiv și folositor pentru alții. De asemenea, vei dori să fii mult mai eficient.

Anul 2024 va însemna să realizezi cât de valoros este timpul pe care îl ai și să te întrebi dacă, atâta vreme cât respiri, faci lucruri eficiente pentru viața ta. Pluto o să te tot împingă de la spate să alegi ceea ce te valorifică și să-ți petreci timpul eficient.

În perioada martie-aprilie, eclipsele de Lună și de Soare se vor întâmpla în casele a 2-a și a 8-a. Vor avea loc evenimente care vor declanșa anumite schimbări, timp de o perioadă de 6 luni cât vor dura. Vor fi concentrate în jurul finanțelor, a banilor și a modului în care îți gestionezi resursele. S-ar putea să faci schimbări semnificative în această zonă. Poate vei dori să evoluezi sau să simplifici. Ai putea găsi modalități de a te folosi de lucruri mai eficient și mai productiv. S-ar putea să descoperi noi oportunități pe plan financiar care să vină spre tine. Ceva la care ai lucrat foarte mult sau la care te gândești de ceva vreme, ar putea prinde în sfârșit formă.

Totodată, îți vei pune în valoare darurile și talentele. Acest lucru va fi foarte important deoarece vor mai fi două eclipse, una de Soare în casa a 2-a și una de Lună în casa a 7-a în perioada septembrie-octombrie. Vei avea parte de noi începuturi pe plan financiar și oportunități de ați evidenția talentele.

S-ar putea să apară și niște schimbări în plan relațional. Ai putea întâlni pe cineva nou sau să faci niște ajustări în relația ta curentă. Cel mai important este să găsești modalități prin care să obții conexiuni mai profunde.

Mercur va retrograda de 4 ori și va avea loc în casele a 12-a, a 4-a și a 8-a. Astrologul spune că: „Aceste zone se concentrează foarte mult pe partea internă. Vei avea multe oportunități pentru singurătate, pace, să explorezi lumea ezoterică a metafizicii și astrologiei. Poți să-ți dezvolți mai mult intuiția, mintea și orice te poartă către alte lumi și perspective. Este posibil să fie minunat pentru voi, dragi Fecioare”.

Pe 6 decembrie, Marte va retrograda în casa a 12-a. Te va ajuta să găsești modalități de a integra tot ce ți s-a întâmplat, toate transformările profunde prin care ai trecut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel