Zodia care în luna iulie are nevoie de solitudine. După aceea, va străluci!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
Freepik.com

Horoscop lunar. Anastasia, astrolog internațional, aduce previziunile lunii iulie pentru Leu și cei cu Ascendent în Leu.

De pe 17 iunie, când planetele au început să se mute una câte una în Rac, s-ar putea să fi simțit dorința de a încetini, de a te retrage, de a călători sau de a te conecta cu spiritualitatea ta. Luna plină în Capricorn din 22 iunie ar fi putut aduce schimbări în viața ta profesională, în sănătatea ta, în relația cu animalele de companie, în dieta sau rutina de exerciții.

În iulie, atenția asupra chestiunilor profesionale continuă cu Marte în Taur până pe 20 iulie. Marte face o conjuncție cu Uranus pe 15 iulie, un aspect care apare o dată la doi ani. Ultima dată a avut loc în august 2022. Îți amintești sfârșitul lui iulie sau începutul lui august 2022? Ai experimentat schimbări profesionale? Marte și Uranus simbolizează o dorință puternică de a scăpa de restricții, așa că, dacă cineva te reține, cum ar fi un șef sau o situație profesională care te sufocă și provoacă, acest moment ar putea fi cel în care decizi că ai avut destul și alegi să pleci.

Nu trebuie să iei decizii pripite pe care să le regreți mai târziu, dar ar putea fi un moment bun pentru a experimenta și pentru a încerca lucruri noi. Marte și Uranus vorbesc despre descoperiri, lucruri noi și experimentare. Până pe 20 iulie, cu siguranță vei avea multă atenție asupra zonei profesionale. Ar putea fi puțin dificil uneori, deoarece lui Marte în Taur nu-i place conflictul, așa că atunci când trebuie să te impui sau să vorbești, ar putea fi puțin mai greu să o faci.

Chiron direct în Berbec, până pe 26 iulie. Lecții importante mai ales pentru patru zodii

Până pe 22 iulie, suntem în sezonul Racului. Te afli într-un loc de retragere, poate dorești să petreci timp în solitudine și să lucrezi la ceva în propriul sanctuar. Sezonul Racului este destul de introspectiv pentru tine și unii dintre voi s-ar putea să vă bucurați de asta, iar alții s-ar putea să vă simțiți copleșiți.

Pe 6 iulie, avem o lună nouă în Rac în casa a douăsprezecea, care îți poate oferi o șansă să introduci obiceiuri spirituale mai bune sau poate aduce schimbări care implică mersul la un terapeut.

În același timp, luna aceasta avem multă acțiune, planetele încep să se mute una câte una în Leu. Așa că începi treptat să te muți din acel loc puțin introspectiv, liniștit, privat, în versiunea ta obișnuită, adică așa cum ești tu: îndrăzneț, strălucitor, vizibil, uneori zgomotos. Vei începe să te simți mai fermecător. După care, cu Soarele în semnul tău, vei fi mai puternic, energic, gata să cucerești lumea.

În același timp, există puțină dramă. Obiectivele tale personale le pot contrazice pe cele ale partenerului. Va trebui să navighezi prin dinamici tensionate între ceea ce vrei tu, ceea ce este important pentru tine și ceea ce spune partenerul tău.

Saturn retrograd până pe 15 noiembrie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel