ZODIA care îşi poate SCHIMBA VIAŢA până la sfârşitul lui 2021

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
ZODIA care îşi poate SCHIMBA VIAŢA până la sfârşitul lui 2021 (sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
ZODIA care îşi poate SCHIMBA VIAŢA până la sfârşitul lui 2021 (sursa foto: Pixabay)

Ştim deja că finalul de an este împânzit de evenimente astrologice, iar pentru una dintre semnele zodiacului va aduce şansa unor schimbări majore!

"Cum v-a fost anul? Cred că a fost aşa şi aşa. Voi aţi fost protagoniştii acestui an. Cu Jupiter - Saturn în semnul vostru, vă daţi seama că aţi dat tonul.

În primul rând, trebuie să discutăm de faptul că Jupiter iese din semnul vostru. Va intra în Peşti, în casa a doua, a banilor. Aduceţi-vă aminte ce planuri v-aţi făcut între lunile mai şi octombrie anul acesta. Dacă a ieşit ceva, dacă nu a ieşit, mai aveţi o şansă de pe 29 decembrie.

Începe o perioadă bună din punct de vedere financiar. Dar pentru că Jupiter se va întâlni cu Neptun pe 12 aprilie anul viitor, undeva e şi un risc şi o deziluzie. Deci, aveţi grijă. Dacă vin bani, nu îi aruncaţi, ci planificaţi economii.

În casa I va rămâne Saturn. Asta e o veste bună pentru cei care vor să slăbească, să se tonifice, să arate mai bine. Doar că Saturn se ocupă şi de probleme mai vechi de sănătate şi dacă altă dată treceau şi nu le simţeaţi, tot anul viitor Saturn va rămâne în semnul vostru. Ba, mai mult, Saturn agită apele în tot ce ţine de spate, dinţi, oase, piele, păr, dar şi când vine vorba de imunitate, energie.

Cu Saturn acolo, dintr-o dată, o să vreţi să luaţi un rol mult mai serios în viaţa voastră. Adică, indiferent de vârstă şi experienţă, ştiţi ce puteţi şi cine sunteţi.

În casa a 11-a va intra Marte în data de 13 decembrie. Este un lucru bun. Trecând şi peste faptul că eclipsa de pe 4 şi Luna Plină de pe data de 19 decembrie se petrec tot pe axa 5-11, înseamnă că veţi avea parte de prieteni, de vizibilitate, interacţionaţi cu alţi oameni, mergeţi la evenimente, aveţi poftă de viaţă.

Vă atrag atenţia că Venus, care va tranzita casa a 12-a, vă poate da această tendinţă către relaţii toxice, către parteneri care nu sunt disponibili 100% sau care au mari traume sau să vă întoarceţi la foşti parteneri. Dar atenţie, nu să reluaţi relaţia, ci să vă daţi seama ce v-a făcut să staţi în relaţie cu ei şi să ziceţi: "eu nu mai sunt cine eram acum câţiva ani". Dar aceşti oameni trebuie să reapară ca voi să conştientizaţi că v-ați schimbat.

S-ar putea să aflaţi lucruri despre partener care să nu vă convină. Bine ar fi să nu vă grăbiţi. Indiferent dacă sunteţi sau nu într-o relaţie. Cu Venus în casa a 12-a este o perioadă uimitoare de a vindeca poveşti de dragoste neîmplinite sau toxice, astfel încât, din martie anul viitor, când Venus intră în semnul vostru, să aveţi mai mult curaj, să aveţi planuri din punct de vedere amoros şi să vă şi implicaţi. Iniţial, mai mult la nivel mental, raţional, după care, când Venus va intra în Peşti, o să puteţi stabili o conexiune emoţională mult mai autentică. Deci, aveţi foarte mare grijă pe acest plan relaţional.

Venus are legătură şi cu banii. S-ar putea ca în decembrie să cheltuiţi sau să pierdeţi mai mulţi bani decât este cazul", a spus Daniela Simulesc despre Vărsător sau cei cu ascendent în Vărsător.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel