Zodia care nu trebuie să ia decizii în această săptămână. Veți greși

Irina Constantin |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
foto pexels
foto pexels

O zodie trebuie să evite luarea deciziilor în această săptămână. 

”Mercur și-a oprit retrogradarea în semnul vostru în 2 octombrie. Parcă respirați niște aer curat și oamenii par mai serioși în jurul vostru și voi sunteți mai așezați. Dar, cu opoziția lui Neptun cu Mercur, v-aș zice să nu luați decizii importante în săptămâna ce urmează, să-i lăsați pe alții să ia decizii și să nu-i certați că nu au luat decizia cea bună. În săptămâna 3 - 9 octombrie, cu cât vreți voi să luați deciziile, cu atât veți greși. Și vouă nu vă place să greșiți!  

Luna Plină se petrece pe axa 2 - 8 pe casele financiare. Undeva, va trebui să faceți unele cheltuieli prin care vă veți simți neputincios, slăbit, epuizat. Banii, chiar dacă ați fi vrut să faceți altceva cu ei, cumva și-au găsit alt destinatar, altă destinație. Nu vă place, nu vă convine, dar mai apar și cheltuieli. V-aș recomanda să faceți cheltuieli și pentru voi.

Marte în casa a zecea în careu cu Neptun nu-mi place, pentru că vă va determina să faceți lucrurile în felul vostru și să vă treziți în situații în care nu vor ieși lucrurile așa cum ați fi dorit. Aveți mare grijă la discuțiile cu șefii, să aveți totul notat pe o hârtie, să aveți dovadă. Nu faceți ceva până nu v-au dat acordul. Va fi foarte greu în zilele ce urmează cu orice autoritate din viața voastră pentru că nu vă place deloc să vi se spună ce să faceți” a spus Astrosens, Daniela Simulescu, pentru nativii Fecioară, pentru perioada 3 - 9 octombrie 2022. 

Ce urmează până la finalul lui 2022? Îndemnuri pentru fiecare ZODIE/ASCENDENT

Anul 2022 are în continuare daruri pentru unele zodii, dar și provocări pentru altele. Și poate că este cazul să le reamintim tuturor că trebuie să fie mai prezenți în viața lor, să nu încerce să schimbe pe alții. 

Am ținut cont de întoarcerea lui Jupiter din Berbec în Pești, dar și de continuarea tranzitului lui Saturn prin Vărsător. 

Mai jos îndemnurile pentru fiecare. Vă recomand să faceți un mix între zodie și ascendent și să mapați de fiecare dată pe ceea ce se întâmplă în viața voastră. 

Horoscop 2022 pentru BERBEC / cei cu ascendent în BERBEC

E cazul să faci lumină în partea ascunsă, în temeri, în anxietăţi, în frica de a pierde, în frica de abandon, în toate fricile pe care le ai. Jupiter se va întoarce în casa a 12-a și te va obliga să fii regizor, te face să stai în spate, să observi, să analizezi.

Cu Jupiter în casa a 12-a vorbim de probleme de sănătate care trebuie vindecate sau de probleme de sănătate ale celor dragi. Vă atrag atenţia că Jupiter, aici, poate amplifica. Dacă nu aţi avut timp sau nu v-a păsat de o problemă anume, simptomele se pot agrava sau croniciza. Jupiter în casa a 12-a îţi spune că trebuie să stai liniştit, să îţi dai seama ce vrei să faci cu viaţa ta.

Horoscop 2022 pentru TAUR / cei cu ascendent în TAUR

Să ne aducem aminte ce ți-am tot spus în ultimii doi ani, că trebuie să faci o schimbare din punct de vedere profesional. Şi că, dacă nu o faci, nu o să îţi fie foarte bine. Probabil că ai avut timp să îți dai seama până acum de acest aspect. 

Unii dintre voi poate aţi făcut un pas în necunoscut, v-aţi aruncat, aţi avut curaj, aţi rupt o barieră, o regulă pe care o urmaţi de obicei, dar mulţi încă aţi ezitat. Ce se va întâmpla de acum încolo? Să acceptați că nu aveți control absolut asupra vieții. 

Citește continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel