ZODIA care poate câștiga mai mulți BANI din 11 mai

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop bani. Jupiter va tranzita semnul Berbecului din 11 mai și va avantaja unii nativi din punct de vedere financiar. 

Scriam acum ceva timp că, în 2022, dacă vrei să ai succes din punct de vedere profesional, va trebui să deții o serie de soft skills, cele care țin de capacitatea de a te adapta oricărei situații. Nu va ajunge să îți faci treaba pur și simplu, să fii precum un robot. Ci să îți pese de cei din jur și să înțelegi mecanismul emoțional al oamenilor. Angajatorii vor căuta abilitățile de comunicare, creativitatea, etica și capacitatea de a înțelege problemele altora.

Horoscop 2022: Anul VINDECĂRII pentru toate zodiile! 

Deci nu va fi suficient să o super educație, experiență cât cuprinde sau să beneficiezi din plin de sistemul pile-relații-cunoștințe. 

Calitatea umană va fi cea care va conta. Nativii care se nasc echipați în acest sens sunt cei cu Soarele în Pești. Cu Jupiter în semnul lor de la finalul lui 2021 și până pe 11 mai, și-au dat și își vor da seama că nu le mai ajunge ce au. Că au nevoie de mai mult. Că este cazul să treacă la următorul pas. Și că vor și un statut mai bun, dar și un cont mai mare în bancă. 

Sau vor observa altceva. Că sunt într-un loc bun, dar care nu le asigură o cale, un sens. Inițial vor încerca să se păcălească, dar cu timpul vor accepta că pentru a le avea pe toate, este nevoie de compromis. În perioada 11 mai-28 octombrie, Jupiter se va muta în zona banilor și le va da încrederea necesară să ceară o mărire de salariu, un bonus sau chiar să obțină finanțarea pentru propria afacere.

După 28 octombrie, Jupiter va reveni în semnul lor și îi va ajuta să concretizeze toate eforturile din 2022! Dar atenție, că planeta considerată Marele Benefic are tendința de a inflama și ce este bine și ce este rău. De fapt, încerc că le atrag atenția nativilor Pești că nu este obligatoriu să accepte mai multă muncă pentru mai mulți bani. Ci mai degrabă să învețe să se vândă mai bine pentru ceea ce sunt și fac acum. Pentru că altfel, vor ajunge într-un loc unde vor fi din nou, chiar rapid, destul de nemulțumiți. 

Deci dacă știți că vreți să evoluați pe plan profesional, folosiți cu încredere perioada 11 mai-28 octombrie! Am scris acest articol tocmai pentru a vă pregăti din timp! Succes!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel