Zodia care poate renaște până în vară: "Trebuie să pierzi controlul!"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
pexels.com
EXCLUSIV
pexels.com

Prin ce schimbări va trece următoarea zodie?

O zodie de apă poate trece printr-o serie de schimbări care îi pot schimba viața!

Vorbim despre Rac sau cei cu Ascendent în Rac.

În primul rând, vorbim despre tranzitul lui Saturn în Pești pentru această zodie. Începând cu 7 martie, Lordul Karmei a intrat în Casa a 9-a. Din fericire, putem vorbi despre multe oportunități. Chiar dacă este posibil să ai mai multe situații copleșitoare prin care trebuie să treci, păstrează în minte la ce ai renunțat și ce ai început.

De exemplu, gândește-te la ceea ce s-a întâmplat din punct de vedere profesional până în octombrie 2022. Jupiter este în Casa a 10-a a carierei până la 16 mai, așa că, dacă au apărut discuții legate de promovări sau de schimbarea locului de muncă, încă mai ai timp să pui totul pe roate. De fapt, Jupiter nu vrea de la tine decât încredere, fiindcă poți reuși. 

Totodată, Casa a 9-a cuprinde toate lucrurile care fac referire la evoluția ta personală. Această casă reprezintă călătoriile, atât în sens metaforic, cât și literal. De pildă, când sunt tranzite în această casă, pot apărea mari călătorii internaționale, precum și o schimbare considerabilă a vieții obișnuite.

Mulți dintre nativii Rac vor avea oportunitatea să plece din țară sau să își ia o diplomă nouă. Nu uita că ai ocazia să progresezi foarte mult din punct de vedere educativ. Dar asigură-te de foarte multe ori înainte să faci un pas în față.

Și relația cu credința se poate schimba. Este posibil să nu mai fii așa atașat sau poate începi să vezi lucrurile mult mai pragmatic. Jupiter va intra de pe 16 mai în Casa a 11-a și îți aduce roade profesionale, până la final de an.

În plus, până la 11 iunie, Pluto va fi în tranzit în Casa a 8-a. Ce înseamnă asta? Că te renaște, mai ales că se simte destul de bine în această casă. Este adevărat că, în majoritatea cazurilor, această planetă aduce evenimente grele, dureroase și implacabile, pe care ți le-ai dori uitate.

În această casă găsim, în primul rând, resursele împărțite cu alții, cum ar fi moștenirile, banii proveniți din afaceri, împrumuturile, taxele, impozitele, pensia alimentară. Pe urmă, discutăm despre intimitate și fanteziile noastre cele mai puternice. Schimburile de energie. Tabuurile. Conexiunile. Regenerarea. Recâștigarea puterii interioare. Transformările radicale. În Casa a 8-a murim și renaștem.

Poți trece prin tot felul de lucruri. Pot să dispară oameni dragi, pot apărea probleme legate de moșteniri, de pământuri sau de taxe, impozite și datorii la stat. Da, Pluto te doboară, dar este și cel care te ridică. Între martie și iunie 2023, ar fi bine să ai grijă la domeniile în care simți că pierzi controlul. Fiindcă ești nevoit să îl pierzi.

Iată ce părere are astrologul Kesenya Moore despre tranzitul lui Pluto în Vărsător pentru Rac și cei cu Ascendent în Rac! „Până în 2044, Pluto o să îți aducă transformări profunde, la care nici nu te-ai fi gândit! Așa că ține-te bine, pentru că viața nu va mai fi ca până acum. Este timpul să renunți la tot ce te ține pe loc și care te împiedică să devii ceea ce îți dorești. Deși nu va fi ușor, pentru că Racul tinde să țină de lucruri, să nu le dea drumul.

Însă renunțarea la anumite obiceiuri sau situații îți poate schimba viața.”

Îți recomandăm să vezi și: Vibrații pozitive în perioada lui Mercur retrograd? Se poate! Citește următoarele afirmații

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel