ZODIA care poate SCHIMBA LUMEA până pe 15 aprilie

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
ZODIA care poate SCHIMBA LUMEA până pe 15 aprilie (sursa foto: Felipe Bastias / Unsplash)
EXCLUSIV
ZODIA care poate SCHIMBA LUMEA până pe 15 aprilie (sursa foto: Felipe Bastias / Unsplash)

În vâltoarea evenimentelor de astăzi, vor exista oameni care vor ieşi în faţă şi se vor remarca faţă de ceilalţi prin faptele lor. Nativii unui semn vor fi ajutaţi de două aspecte importante care implică planetele Marte şi Venus. Explică mai multe Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro:

Zodia care va schimba lumea până pe 15 aprilie

Marte în Vărsător vorbește despre următorul pas, despre trecerea la următorul nivel și despre felul în care ne vom găsi propria cale. Cele mai afectate zodii vor fi cele cu marcaj fix: Taur, Leu, Vărsător și Scorpion. Ei sunt cei care vor primi de la Marte energia necesară pentru a face următorul pas, vor vrea să evolueze, să construiască diferit. S-ar putea ca pentru aceștia să apară momente în care să dorească să se rupă de tot, să se schimbe, să inoveze.

Pentru cei care au zodia Vărsător sau ascendentul în Vărsător, în primă fază apare multă furie. Aţi vrea să daţi cu toţi de pământ, aţi vrea să declanşaţi voi propriul război. Marte în Vărsător vă înfurie, vă provoacă, vă înţeapă, vă scoate în faţă. Cu Marte în semnul vostru, ca să nu vă certaţi cu toţi cei din jur, vă recomand sport, plimbări. Deci, Marte o să vă facă să vreţi să fiţi primul, să câştigaţi, să treceţi peste alţii. Şi pentru că se aproprie de un careu cu Uranus şi de o conjuncţie cu Saturn, vă şi porneşte, dar vă ţine şi pe loc şi o să simţiţi că nu mai puteţi. Dar, pe de altă parte, conjuncţia cu Saturn vă ajută să construiţi ceva, să puneţi bazele a ceva. În rest, mult curaj, furie, energie. Pe unii s-ar putea să îi ajute fără să fie nevoie să facă sport, dar e recomandat să activaţi zona aceasta de energie fizică. 

Marte este următoarea planetă după Pământ în sistemul solar. Marte, în mitologie este Ares, Zeul Războiului.

Semnul Vărsătorului este cerebral, altruist, independent, detaşat, excentric, non-conformist şi nu e atras de luptele în teren, ci de luptele din spate, tot ce înseamnă zonă tehnologică, de IT, de digital, de tot ce este ştiinţific.

Cu Marte în Vărsător, luptele se vor duce altfel, dacă e să ne raportăm la tot ce se întâmplă în acest moment în lume.

Uitându-mă în astrogramele lui Putin şi Zelenski, ambii au marcaj de Vărsător destul de activ. Putin are Nodul Nord în Vărsător iar Zelenski e chiar Vărsător. Şi alţi pioni ai lumii au acest marcaj în astrogramă.

Cele mai importante aspecte astrologice

Totodată, până pe 5 aprilie, Venus (planeta feminității și a iubirii) va sta în semnul Vărsătorului. Vom fi mult mai cerebrali în ceea ce privește zona amoroasă, vom dori mult spațiu și libertate în relații, dar putem să și schimbăm ceva în înfățișarea noastră. 

Venus se va întâlni cu Marte și Saturn, dar va face și careu cu Uranus. Ceea ce însemnă că ne poate aduce unele beneficii neașteptate, dar pe care ne putem baza mult timp. 

Cu alte cuvinte, astrele te încurajează să abordezi într-un mod remixat toate domeniile reprezentate de Venus. 

Pentru cei care au zodia Vărsător sau ascendentul în Vărsător, este vorba despre frumusețe, carismă, nivel crescut de atractivitate, șanse. Toate pot fi ale tale dacă alegi să îi faci pe plac acestei planete, adică să te iubești mai mult. Și să nu mai petreci timp cu oameni nepotriviți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel