Zodia care se confruntă cu un carusel emoțional pe planul relațiilor. Ce îi așteaptă pe următorii nativi?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Iată ce previziuni există pentru următorul semn din zodiac!

Vorbim despre nativii Vărsător și cei cu ascendent în Vărsător, care vor avea o lună intensă, mai ales pe plan relațional.

Încă din primele zile ale acestei luni, cel mai probabil nativii acestei zodii s-au confruntat cu o serie de stări, cu un vulcan de emoții pe care nici nu au știut exact cum să le gestioneze.

În primul rând, trebuie să menționăm un tranzit esențial în cazul lor. La tine, Venus retrogradă este prezentă în Casa a 7-a. 

Uită-te la Casa a șaptea pentru a înțelege nuanțele relațiilor tale intime.

Informațiile din această casă ne ajută să înțelegem mai multe despre unde ar putea apărea dependențele sau obiceiurile noastre în relațiile apropiate. Când există tranzite prin această casă, modul în care interacționăm cu cei dragi ar putea fi afectat.

Casa a șaptea, condusă de Balanţă, guvernează toate parteneriatele, atât de afaceri, cât și personale, precum și chestiunile asociate relațiilor, cum ar fi contractele, căsătoria și tranzacțiile de afaceri. 

Dar, este în primul și primul rând legată de relațiile afective. Mai ales cele serioase și oficiale. 

Cu Venus retrogradă aici, poți să observi că toate relațiile tale din jurul acestei perioade vor fi destul de ciudate. Poate că apar în calea ta persoane pe care nu le-ai mai văzut de foarte mult timp. Sau îți spun ceva neașteptat. Poți să observi că cei din jur devin oglinda ta în perioada următoare.

De asemenea, te poți trezi că vrei să frecventezi alte locuri sau te întorci în altele pe care nu le-ai mai văzut de ceva timp.

Cert este că în această vară, tu primești șansa de a te reconstrui. Poți să îți dai seama că te îmbraci altfel, că te comporți diferit. Ești tentat să te separi, practic, de zona ta de confort. Ar fi bine ca în această lună să îți permiți să te joci. Ai capacitatea de a te întoarce în acele locuri, dar și de a vedea altele noi.

Acum, să discutăm și despre planul financiar. Din păcate, nu va fi cea mai bună perioadă pentru tine. În primul rând pentru că Saturn este prezent în Casa a 2-a, a banilor și a resurselor. Și tot aici își face simțită prezența și Marte, din Casa a 8-a. Mercur tot în această casă va fi prezent, unde o să și retrogradeze.

Astfel, o să ai destule aspecte care îți aduc neplăceri în zona finanțelor. Încearcă să fii cât se poate de precaut la acest capitol.

Te poți trezi că ești mereu pe zero. Ori ești forțat să intri în economiile pe care le ai. Spre final de lună, însă, Marte iese din Casa a 8-a și poposește în Casa a 9-a. Într-un fel, îți aduce o rază de soare, pentru că îți permite să mai scapi de aceste cheltuieli care te sâcâie. 

Este adevărat că problemele financiare te vor consuma enorm. Însă, în această lună, o să pui pe primul loc dragostea. Relația, romantismul și tot ce ține de zona amoroasă.

Poți să citești și: Săgetătorii vor avea un iureș uimitor pe plan profesional. Pe ce ar trebui să se axeze în următoarea perioadă?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel