Zodia care se poate reinventa în anul 2024

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
Pixabay.com

Anul 2024 aduce multe oportunități de reinventare pentru un nativ al zodiacului. Bracha Goldsmith, astrolog internațional, ne spune informații despre drumul pe care trebuie să-l parcurgă cei din zodia Scorpion. Iată cum va arăta noul an pentru tine!

Ce oportunități îi așteaptă pe nativii Scorpion/Ascendent în Scorpion în anul 2024?

Pe 21 ianuarie, Pluto intră în casa a 4-a și va rămâne acolo până în 2044. În perioada septembrie-octombrie, se va întoarce pentru scurt timp în casa a 3-a.

Pluto vrea să-ți aduni puterea. Când tranzitează în casa a 4-a, te ajută să cureți toate aspectele negative ale trecutului. Prin asta, poți crea o renaștere. Te poți elibera de comportamentele limitative. Este o oportunitate să-ți găsești casa, nu doar cea fizică, ci cea interioară care se conectează cu toți și toate. Ai putea întâlni oameni cu care să ai o legătură sufletească profundă.

Pe 25 martie, are loc o eclipsă de Lună în casa a 12-a. Pe 8 aprilie, o eclipsă de Soare va fi în casa a 6-a. Energiile acestora durează timp de 6 luni. Astrologul spune: „ Casa a 6-a și a 12-a, au mare legătură cu călătoria ta spirituală. O reînnoire a sănătății tale psihice se poate produce. Îți poți schimba obiceiurile și cum îți folosești timpul.  Trebuie să prețuiești fiecare moment din timpul tău. Priotizează detaliile din viața ta. Explorează mai profund călătoria singurătății, spiritualității. Chiar și conexiunea pe care o ai cu animalele, poate fi magnifică în timpul acestor eclipse.”

Pe 18 septembrie, va mai avea loc o eclipsă de Lună în casa 5-a. Pe 2 octombrie, altă eclipsă de Soare o să aibă loc în casa a 12-a. O să fie un moment bun să te retragi și să te integrezi mai mult în lumea ta interioară. De asemenea, te poți gândi la conexiunile pe care le ai cu tot ce este în jurul tău. Astrologul recomandă să nu iei totul prea în serios și să-ți amintești de ce era important pentru tine cu mulți ani în urmă.

Mercur retrogradează doar în semne de foc. La tine, Mercur va retrograda în casa a 2-a, a 6-a și a 10-a. Vei reflecta mult a finanțele tale, la munca și cariera ta, dar și la locul pe care-l ocupi în lume. E necesar să te întrebi care simți că este scopul tău. Dacă poți, conectează-te cu energii mai puternice. S-ar putea să ai parte de momente de inspirație incredibile. Pot fi idei legate de afaceri sau de cum să faci bani, care îți vor fi benefice ție, dar și altora.

Pe 6 decembrie, Marte retrogradează în casa a 10-a. Vei avea șansa să combini tot ce este legat de finanțe și muncă. O să simți că ți-ai găsit locul în lume. Relațiile tale vor continua să crească, tu vei continua să înveți și să-ți ieși din zona de confort. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel