Zodia care se scaldă în apele tulburi ale destinului. Daniela Simulescu: Lasă-i pe alții să se descurce! - VIDEO

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop săptămânal. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru zodii!

Pentru început, să vedem câteva dintre evenimentele astrologice care ne așteaptă în această săptămână.

Pe 17 iunie, Mercur și Venus intră în semnul Racului. 

Cu Mercur în Rac, emoțiile și raționalul vor lucra împreună. Cuvintele vor transmite stări, iar memoria va funcționa de minune. Dar nu totul este frumos. Apelăm la șantaj emoțional sau victimizare. Cu Venus în Rac, apreciem loialitatea, armonia, atașamentul. Vom avea grijă de estetica locuinței, dar și de îmbunătățirea relației cu familia. 

Pe 20 iunie, Soarele din Gemeni face un careu cu Neptun din Pești. Este un aspect foarte bun pentru a cultiva o imaginație bogată, dar cumplit pentru viața de zi cu zi. Există riscul (auto)dezamăgirii, înșelăciunii și al pierderii controlului. Situațiile pe care le întâlnim ne-ar putea proiecta confuzia interioară. Ne trebuie program cat mai simplu și bătut în cuie.

Pe 22 iunie, avem Luna Plină în semnul Capricornului. Cel mai mult îi va afecta pe cei cu marcaj cardinal în astrogramă: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Vine momentul în care putem lua decizii radicale și să renunțăm la trecut. Rupem atașamentele care nu ne fac bine.

Încă două săptămâni cu Lilith/Luna Neagră în Fecioară! Schimbări drastice pentru FIECARE zodie

Berbec/Ascendent în Berbec

Pentru tine, urmează o perioadă de acalmie. De ce? Marte, guvernatorul tău, este în casa a doua. Dat fiind că se află în semnul Taurului, are puțină frână. Soarele, Mercur și Venus sunt în casa a patra. Nu prea îți convin apele din următoarea perioadă. Astrele s-au gândit să te mai pondereze. Vei sta mai mult pe acasă, nu vei petrece timp cu oameni superficiali, te gândești la bunăstarea casei și te mai interesezi de familie. O să fii și mai pragmatic, deși nu este pe placul tău. Ai nevoie să îți recuperezi energia și să îți încarci bateriile.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Mercur, Venus și Soarele se duc în casa a opta. În această perioadă, nu vei avea deloc energie. Mai apar și momente stresante la serviciu, unele chiar de criză. Vei simți că ești la pământ. Ce trebuie să faci? Lasă-i și pe alții să se descurce. Nu le spune tu cum ți se pare că este corect. Acceptă-i așa cum sunt, în ciuda părerii tale că unii sunt inferiori, iar alții superiori. În zilele ce urmează, recomandarea Danielei Simulescu este să nu mai ții cu dinții, să nu mai acaparezi și să nu mai fii obsedat de ideea că totul trebuie să iasă așa cum îți dorești tu. Preocupă-te de un cocktail, de-o prăjitură bună, de mers la plajă și de tot felul de activități din acestea care îți pot aduce bunăstare. Astrologul îți pune în vedere să ai grijă și la cheltuieli. Pot apărea foarte multe. Să nu faci credite doar pentru a merge într-o vacanță.

Momente crunte pentru cinci zodii din zodiacul chinezesc. În luna iunie, nu aveți pic de liniște!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel