Zodia care se va lovi de o singurătate dureroasă și nedorită. „Trebuie să fii serios, responsabil și să-ți asumi!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
freepik.com
freepik.com

Ce nativ primește următoarele avertizări?

Vorbim despre Fecioară și cei cu ascendent în acest semn!

După un 2023 destul de tumultuos, mai ales din punct de vedere personal, se pare că și acest an aduce schimbări în această direcție. Și nu prea te scutește de probleme.

Au crescut amenzile contravenționale pentru netransmiterea facturilor prin e-Factura

Să începem cu începutul.

Saturn este în casa a șaptea pe tot parcursul anului, cu o perioadă de retrogradare între 29 iunie și 15 noiembrie.

Ce se întâmplă? Poate fi tentant să dai vina pe alții pentru problemele tale, în loc să te autoanalizezi. Cu toate astea, Saturn este în opoziție cu semnul tău, ceea ce arată că găsirea unui echilibru în viața ta ar putea deschide ușa către relații sănătoase sau consolidarea celor deja existente.

În absența acestui echilibru, există riscul de a te confrunta din nou cu singurătatea sau cu parteneri care au propriile lor probleme. O lecție importantă va fi să nu te implici în relații doar din impulsuri romantice, ci să alegi maturitatea și compatibilitatea pe termen lung.

Zece lecții de viață oferite de Platon, valabile pentru fiecare dintre noi

Ce mai trebuie să știi?

După 26 mai, Jupiter, planeta norocului, intră în casa a zecea, așa că atenția ta se va muta către carieră. Există oportunități notabile în acest domeniu, iar acest tranzit nu se va mai repeta până în 2036, deci este momentul să te concentrezi și să te mobilizezi pentru a-ți atinge obiectivele profesionale.

Unii dintre voi pot fi surprinși de propunerile din partea superiorilor lor. Este posibil să nu te vezi ocupând o poziție mai înaltă, dar este important să ai încredere în tine și să fii deschis la oportunitățile care se ivesc.

Chiar și pentru cei care se apropie de pensie ori sunt deja, Jupiter aduce provocări și proiecte pe care să le abordați în comunitate sau în cadrul familiei. Asta poate fi o modalitate de a rămâne activ și implicat.

Îți sugerăm și: Adam Elenbaas, astrolog internațional, despre nativul cu Luna în Rac: "E un om romantic, dar schimbător ca vremea!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel