Zodia care trebuie să înceapă să iubeacă BANII. Provocări mari, vești proaste, strategii pe plan lung

Giorgiana Croitoru | Dată: 02 noi, 18:52 | Categorie: Recomandari
Foto: Pexels
EXCLUSIV
Foto: Pexels

Horoscop 1- 7 noiembrie. Daniela Simulescu, previziuni pe întreaga săptămână pentru zodii

"Marte, intrând azi în casa a 12-a, Soarele este deja acolo, Mercur va intra și el, Luna Nouă se va petrece tot aici, s-ar putea ca săptămâna următoare să aflați vești despre persoanele dragi, că sunt bolnave, că trec prin greutăți, că au tot felul de probleme și s-ar putea să vreți să vă implicați mai mult în viața lor. Bineînțeles, să le ajutați, să le împingeți de la spate.

E o săptămână în care nevoia de a se sacrifica este mare. De asemenea, vă invit să aveți grijă de sănătatea voastră, atât cea fizică, cât și cea mentală. Dacă simțiți că nu vă puteți gestiona emoțiile asta este, mai apar și situații ca acestea.

Vouă, dat fiind faptul că Luna Nouă se petrece în casa a 12-a, în opoziție cu Uranus din casa a 6-a, vă mai spun să mai delegați din lucrurile de la serviciu sau să vă luați pauze cât puteți, să vă luați câteva zile libere și să nu preluați proiecte importante, pentru că nu le veți putea duce. Veți sta tot timpul cu ele în ceafă și nu o să puteți să le terminați nici pe cele la care lucrați acum, pentru că știți că sunt altele care urmează.

V-aș recomanda să aveți grijă la răutățile oamenilor din jurul vostru și dacă altădată ați fi considerat că nu vă afectează cu nimic, să știți că săptămâna asta vă pot afecta, vă pot supăra, vă pot enerva și s-ar putea să vă mai ia din energia pe care voi o aveți de obicei. Dacă ar fi să ne uităm, cu atâtea planete în casa a 12-a, urmează o perioadă în care trebuie să vă retrageți puțin, faceți un pas în spate. Câteodată nici spectator nu ar trebui să fiți.

Dacă aveți 2 - 3 lucruri de făcut să le faceți doar pe acelea, restul să mai aștepte.

Venus intră în casa a 2-a, în Capricorn, unde va sta până în Marte, va și retrograda. Până la finalul anului și la începutul anului 2022, până în martie, situația financiară... știți ce se întâmplă? Trebuie să începeți să iubiți banii! Dar să-i iubiți pentru că faceți ceva cu ei!

Venus în Capricorn are un mod mai pragmatic. Voi acum ași face bine să vă gândiți, să strângeți bani, poate vreți să vă luați o haină de blană, să vă luați o mașină, să vă luați ceva, să strângeți bani, să-i iubiți, să-i puneți undeva, să nu-i cheltuiți aiurea, dar să le dați un rost, un sens. Trebuie să vă creați o strategie pe plan lung, o durată, pentru că asta își dorește Venus.

Mai mult, cu Venus în casa a 2-a și pentru că Venus vorbește despre negociere, vedeți până în Martie cum vă negociați salariul, bonusuri și alte beneficii pe care le mai aveți voi la locul de muncă. Devine importantă zona asta financiară pentru voi, mult timp de acum în colo.

Ca o concluzie, fiți mai retrași săptămâna asta", le spune Daniela Simulescu, redactor șef ASTROSENS și astrolog DC NEWS, nativilor sau celor cu ascendentul în Săgetător.

 

Vezi mai multe în video:

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite