ZODIA care trebuie să menţină armonia în familie de sărbători: "Faceţi tot POSIBILUL!"

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
ZODIA care trebuie să menţină armonia în familie de sărbători: "Faceţi tot POSIBILUL!" (sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
ZODIA care trebuie să menţină armonia în familie de sărbători: "Faceţi tot POSIBILUL!" (sursa foto: Pixabay)

Crăciunul este un prilej de întâlnire cu cei dragi şi în timp ce acest lucru poate fi o bucurie, poate deveni rapid şi o sursă de stres atunci când ştim că sunt tensiuni acumulate în decursul anului şi care se vor discutate chiar la masa festivă. Una dintre semnele zodiacului este îndemnată să încerce să păstreze armonia în casă începând cu Ajunul Crăciunului.

"Venus, guvernatorul vostru, va retrograda în casa a 4-a. Mulţi dintre voi veţi realiza că nu aveţi o fundaţie emoţională serioasă şi că, de fapt, încrederea pe care credeaţi că o aveţi, nu o aveţi şi nu mai ştiţi pe ce să vă mai bazaţi de acum încolo.

Ce vă recomand eu: Această nesiguranţă produsă de Venus retrogradă este menită să vă arate că lucrurile lungi, oamenii vechi, situaţiile foarte îmbătrânite din viaţa voastră nu îşi mai au rostul şi trebuie să schimbaţi ceva. 

Atunci când Venus tranzitează casa a 4-a, vorbim de locul în care locuiţi. Dar aş vrea să profitaţi în luna decembrie de acel 'acasă interior', adică acolo unde vă retrageţi, refugiul vostru. Trebuie să găsiţi un refugiu, poate e o cameră unde staţi. Trebuie să vă gândiţi la cine apelaţi când vă este greu. Prima dată, la voi, că voi sunteţi cei mai buni prieteni ai voştri.

Venus va face două conjuncţii cu Pluto: pe 12 decembrie şi pe 24 decembrie, când va începe retrogradarea. 

În jurul datei de 24 decembrie, v-aş ruga să faceţi tot posibilul să menţineţi o armonie în cadrul familiei. O să vă bucure mai mult tot ce înseamnă decorat casă, cumpărat brad, obiceiurile. Veţi dori ca familia să vină şi să aibă parte de obiceiuri. Dacă vreţi să vă simţiţi bine în luna decembrie, asta faceţi. Schimbaţi casa, împodobiţi, văruiţi, faceţi ceva să vă placă.

Jupiter va ieşi din casa a 5-a la sfârşitul lunii şi va intra în casa a 6-a. Lăsaţi să treacă decembrie, însă în această lună gândiţi-vă dacă actualul loc de muncă vă mai mulţumeşte şi dacă simţiţi că aţi putea să plecaţi sau să găsiţi un alt loc mai bun. Jupiter vă va ajuta să găsiţi un alt loc de muncă, să îmbunătăţiţi condiţiile din actualul loc de muncă, să vă înţelegeţi mai bine cu colegii.

În casa a 3-a vom avea Marte, Soare, e minunat. Ce înseamnă asta? Discuţiile cu membrii familiei, discuţiile cu oamenii plecaţi şi online, şi offline. Aveţi nevoie să comunicaţi mult în luna decembrie", a precizat astrologul Daniela Simulescu despre zodia Balanţă sau cei cu ascendent în Balanţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel