Zodia care trebuie să stea în banca ei

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop. Cu Saturn retrograd în casa a patra și Jupiter în casa a șasea, o zodie va avea de făcut numeroase ajustări!

Dacă ești Săgetător sau ai ascendentul în acest semn, pregătește-te! Vei simți că faci o muncă de Sisif!

Saturn tranzitează de ceva vreme Casa a patra. Acum este chiar retrograd. Viața nu ți se mai pare atât de frumoasă în ultima vreme. Din mai, Jupiter, guvernatorul tău, se plimbă în Casa a șasea. Dacă ar fi să descriem restul anului pentru tine: muncă, efort suplimentar, ajustări nelimitate, lipsă de energie.

Tranzitul lui Saturn în Casa a patra ți-a dat noi provocări și vrea să-și dea seama care sunt bazele tale interioare. Cât l-ai avut pe Jupiter în casa a cincea, din mai 2022 până în mai 2024, ai crezut ca zbori. Că viața e frumoasă și că nu are ce să se întâmple în detrimentul tău. Așa o fi fost. 

Poate că te-ai mutat într-o casă nouă, cea a visurilor tale. Dar acum ești nevoit să faci modificări care te seacă de energie. Dacă ai făcut un copil, este posibil să apară discuții sau probleme în relația cu familia și rudele. De fapt, Saturn te învață, nu în modul cel mai plăcut, să prioritizezi și să echilibrezi relațiile. Da, nimănui nu îi convine să își acceseze și accepte vulnerabilitatea, dar cumva este rândul tău acum. Deși este importantă familia în care te-ai născut, ar fi bine să nu te lași influențat de discuții sau probleme lor și să te axezi în primul rând pe familia pe care ți-ai creat-o.

Astrele chiar îți recomandă să mai stai pe acasă. Sau să stai în banca ta. Maturizarea este un proces lent și anevoios. Dar obligatoriu. Devii mult mai conștient de persoana ta și te călești emoțional. Începi un proces acceptare radicală și vei începe să fii mai tolerant cu apropiații. De ce? Pentru că vei deveni tolerant cu tine însuți. 

Și bineînțeles, recomandarea de a sta în banca ta se aplică și pe plan profesional. Saturn face opoziție la Casa a zecea, a carierei. Poți să te simți nebăgat în seamă la job, neapreciat, mai ales că ai în spate problemele de acasă. Tendința principală va fi aceea de a fugi de ce nu îți convine acasă prin munca excesivă, dar nu este varianta cea mai nepotrivită. 

Zi de zi, vei fi nevoit să faci ajustări repetate atât acasă, cât și la serviciu. De aceea, după cum scriam și mai sus, cel mai bine este să stai mai liniștit o perioadă. Și să renunți la excesul de zel. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel