Zodia care va avea de furcă cu relațiile în vara lui 2023

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Venus a intrat în Leu și deși mai are până la retrogradare, produce deja efecte!

Momentan, acești nativi beneficiază de Venus directă, Marte și Lilith în casa relațiilor. Marte va mai rămâne aici până pe 10 iulie, iar Venus și Lilith până în octombrie. Din start, ne putem da seama că viața lor va fi destul de agitată indiferent de statutul relațional. 

Foarte important!

În perioada 23 iulie - 4 septembrie, Venus va retrograda în casa relațiilor. Și nu o va face într-un mod simplu. Ci printr-o conjuncție cu Lilith și un careu cu Uranus. Deci vor fi multe inspite și evenimente total neașteptate! Relațiile, mai ales cele amoroase, vor fi din plin reevaluate! Unii dintre nativi se vor întoarce la parteneri din trecut sau se vor trezi pe nepusă masă cu aceștia în viața lor. 

Prima tentație va fi aceea de a mai da o șansă. Dar nu este recomandabil! Pentru că vor avea de-a face cu aceeași Mărie, dar cu altă pălărie! Cei singuri vor cunoaște persoane, care la prima vedere, vor părea perfecte! Și vor începe idile intense, pline de momente profunde, după care se vor trezi singur. Vor afla pe pielea lor că relațiile cele mai scurte sunt cele mai dureroase. Venus vrea doar să vă arate, vouă Vărsătorilor, că aveți unele nevoi de care nu știați. Și aflați pe căi mai neortodoxe. 

Cei care sunt în relații stabile și autentice nu vor fi luați la rost de către Venus retrogradă. Ba mai mult, îi poate ajuta să închege și mai mult uniunea. 

V-aș recomanda să vă aduceți aminte ce s-a întâmplat din punct de vedere relațional în perioada martie 2020-martie 2023. Unele situații nu mai pot continua la fel. Cu siguranță, ați avut parte de unele lecții mai dure sau de clipe de singurătate. V-ați călit în ceea ce privește emoțiile și acum veți sufla și în iaurt!

Despre cine este vorba? Despre Vărsător sau cei cu ascendentul în acest semn!

Citește și Ce aduce tranzitul lui Marte în Leu până pe 10 iulie. Previziuni complete pentru toate zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel