Zodia care va avea parte de protecție divină! Alte TREI zodii vor fi vizate de astre

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Vrei să afli care va fi zodia cu protecție divină în această lună? Avem mesaje de la astre și pentru alte trei zodii!

Martie este o lună foarte importantă din punct de vedere astrologic, cu tranzite care vor avea un cuvânt serios de spus. Însă de acum înainte, numai dacă nu vrei, nu o să ai parte de realizări. Îți reamintim faptul că Saturn își va începe tranzitul în semnul Peștilor pe 7 martie. Pe 23 martie, Pluto intră în Vărsător, iar pe data de 25, Marte intră în Rac. Așa că vom fi capabili să facem diferența dintre concret și imaginație.

Apoi, o să căutăm metode nonconformiste să ne punem planurile în aplicare. Și pentru că vorbim de Pluto și Vărsător, tehnologia o să ne ajute enorm. Vom fi dornici să punem baze și să prindem rădăcini. Trebuie să avem încredere în această lună esențială, fiindcă totul depinde doar de noi!

Iată ce mesaje au astrele pentru aceste PATRU zodii.

Berbec/Ascendent în Berbec

Berbecul este semnul din zodiac ce se poate bucura de o reală protecție divină în următoarea perioadă. Din acest motiv, trebuie să fii foarte atent, dar și foarte recunoscător. Saturn va intra în doar câteva zile în Casa a 12-a și îți cere să ai grijă la job și în relații. Dar mai ales la sănătate. Poți fi extrem de favorizat de astre, însă învață să pui pe primul loc calitatea și nu cantitatea, în orice domeniu al vieții.

Deși pot apărea diferite neajunsuri, fiindcă această casă deține și o componentă legată de pierderi, acestea sunt menite să te ducă spre o altă direcție mai bună. Astrele te protejează, chiar dacă este posibil să apară pierderi legate de profesie sau de anturaj.

Ce mai face Saturn? Vrea să te reconstruiești și să renaști din propria cenușă. Din această lună, ar fi recomandat să faci pace cu trecutul tău sau cu evenimentele care te-au marcat. O altă veste bună pentru tine este intrarea lui Marte în Rac de la final de lună. Va fi în Casa a 4-a și îți oferă ocazia să construiești o familie sau un proiect.

În final, atât Venus, cât și Jupiter, sunt în semnul tău, așa că poți deveni o persoană nouă, fizic, emoțional sau mental. Să nu uităm nici că, de pe 20 martie, începe zodia ta! Deci o să ai energie din belșug.

Leu/Ascendent în Leu

Din punct de vedere relațional, te poți reinventa în martie. Saturn iese din Casa relațiilor, iar tu nu mai vrei să auzi de relații toxice și indisponibile. Vei ști mai bine ce îți dorești de la viață. Dar ai grijă în continuare pe cine lași să îți între în suflet. Vor apărea câteva extreme în viața ta în perioada următoare, iar Saturn în Casa a 8-a o să te facă mai atent la zona financiară, deși îți aduce frici.

Credința o să fie importantă pentru nativii Leu. Poți folosi mai mult luna martie ca să te rogi, să scrii, să meditezi sau pur și simplu să visezi. Astrele te încurajează să pui accent pe călătorii, fiindcă sunt aspecte grozave în acest sens. De asemenea, vei avea succese dacă ai de susținut proiecte sau examene.

La final de lună, pot să apară și oportunități în zona carierei, așa că fii atent.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

În martie, trebuie să înveți mai multe din zona personală. Saturn va intra în Casa familiei și îți poate arăta că nu ai o bază solidă. Poate că relațiile merg din inerție, dar tu nu depui foarte mult efort. Vrea să fii mai conștient de ceea ce vrei să faci cu viața ta. Trebuie să iei mai în serios familia sau să fii mai apropiat de membrii ei.

Dar o să fii printre favoriții astrelor în această lună, așa că te poți axa fără probleme pe zona de mutare, închiriere sau vânzare a anumitor imobile. Orice ar fi, nu lăsa perioada următoare să treacă oricum, fiindcă altfel pot apărea frustrări. Intrarea lui Marte în Casa a 8-a de pe 25 martie reprezintă un aspect incredibil pentru intimitatea și senzualitatea din cuplu.

O să muncești cu spor luna asta, iar relația cu partenerul se poate îmbunătăți.

Pești/Ascendent în Pești

Ești protagonistul lui martie, dar și sărbătoritul, pentru că până pe 20, îi celebrăm pe cei născuți în zodia Pești. Saturn o să între în semnul tău și este posibil să nu mai ai atât de mult chef de viață. Tocmai pentru că această planetă vrea să te responsabilizeze mai mult și să îți ofere și niște limite. Poți să îți dai seama că viața nu este atât de ușoară precum o credeai.

Totodată, vei începe să fii mai selectiv. Nu o să mai ieși oriunde, cu oricine. Ba din contră, ești îndemnat de astre să fii mai atent la relațiile personale și să nu neglijezi nici sănătatea. Ar fi ideal dacă ai putea opta pentru un stil mai minimalist.

Următoarea perioadă se anunță și plină de cheltuieli. Chiar dacă nu este nimic rău în a te răsfăța cu niște cumpărături, ar fi recomandat să pui niște bani la saltea. Minimalismul despre care vorbeam se poate traduce și prin mici economii pentru zile negre.

Poți fi interesat și de: Masculin și Feminin în astrologie. De ce NU contează zodia atunci când întâlnești pe cineva?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel