Zodia care va avea un an foarte bun, însă trebuie să se vindece: "Trăiește mai mult prezentul!"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
pexels.com
EXCLUSIV
pexels.com

O zodie va culege roadele la finalul anului, dar trebuie să aibă în vedere și anumite recomandări. Vindecarea este cheia. Iată despre cine vorbim!

O zodie se poate bucura de un an care îi aduce satisfacții. Însă, trebuie să își facă mai multă ordine în viață. 

Vorbim despre Taur și cei cu ascendent în Taur!

Mai ai peste o lună cu Jupiter în tranzit prin Casa a 12-a. Să ne amintim că Jupiter este planeta expansiunii, așa că ai timp să înveți că, pentru a face loc altor situații sau lucruri în viața ta, trebuie să renunți la altele vechi. Tranzitul lui Jupiter te ajută, fiindcă nu aduce pierderi copleșitoare sau prea apăsătoare. Iar tu vei rămâne destul de încrezător.

Ce trebuie să mai știe nativii din zodia Taur? Că trebuie să se vindece în acest an.

Și nu spunem asta degeaba, fiindcă pe 16 mai, Jupiter iese din Berbec și își va începe tranzitul în semnul tău! Deci, cu cât ai făcut mai multă curățenie în viața ta până la acea dată, cu atât o să primești mai multe beneficii. Încearcă să dormi mai bine și lasă deoparte relațiile toxice, de ordin personal sau profesional.

Ba mai mult, între septembrie și decembrie, Jupiter o să și retrogradeze, așa că îți lasă timpul necesar pentru a pune unele lucruri la punct.

Cum te poate ajuta Jupiter, în mod concret? Îți poate oferi curaj! Curajul necesar să schimbi serviciul, să începi o școală sau un curs nou, să cumperi casa visurilor tale. Nu trebuie decât să te asiguri că ai multă voie bună și la fel de multă veselie.

Nu da la o parte nici cheltuielile, deși poți fi în continuare chibzuit.

2023 este un an propice pentru petreceri, socializare sau mers la evenimente. Astrele te îndeamnă să te bucuri mai mult de viață în următoarele luni, pentru că ai un an destul de prielnic. 

Venus este guvernatoarea ta, iar din iulie până în septembrie, va fi retrogradă. Totodată, poți să resimți efectele acestei retrogradări încă din iunie și până în octombrie. Deși poți simți că lucrurile o iau ușor razna, nu dispera și înțelege că viața nu poate fi controlată în întregime.

Cum vei sta la capitolul amoros? Nu prea știi ce vrei, iar la job, tinzi să nu îți mai găsești locul. Pune-ți mai multe întrebări la aceste capitole.

Nu în ultimul rând, ești încurajat să trăiești mai mult în prezent. Deși viitorul contează și trebuie să te ocupi de el, nu te mai uita obsesiv în acea direcție. Din punct de vedere social, unele prietenii pot crește, iar altele pot să dispară. Cert este că începi să fii mult mai selectiv cu cei de lângă tine. Iar acesta este un lucru bun.

O să te maturizezi mult în acest an, așa că profită de orice oportunitate!

Îți recomandăm să vezi și: O zodie de foc se poate îndrăgosti iremediabil până la toamnă! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel