Zodia care va da lovitura în 2024! Atenție, sunt vizați doar cei care acceptă noutatea în viața lor

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Un semn din zodiac poate avea un an prosper. Totuși, astrele au câteva "condiții".

Discutăm despre nativii Taur și cei cu ascendentul în acest semn!

Ca nativ Taur, probabil că ai avut o schimbare radicală anul trecut. Indiferent dacă ți-ai schimbat jobul, ai găsit un partener perfect pentru tine, ai cumpărat o locuință sau ai dat naștere unui copil. Sau pur și simplu dacă ți-ai dat seama de ce ai nevoie pentru a reuși.

Tu trebuie să profiți din plin, până în mai, pentru că nu te vei mai întâlni cu Jupiter în semnul tău până în 2035.

Ei bine, lucrurile nu stau rău nici anul acesta. Să ne amintim că până în luna iunie, Jupiter, deci Marele Benefic, va fi în continuare în semnul tău. Asta ce înseamnă? Că o să ai mai multă încredere în tine.

Un alt eveniment notabil pentru Tauri implică Marea Conjuncție dintre Jupiter și Uranus, care va avea loc pe 21 aprilie. Poți să descoperi că orice criză este și o mare oportunitate. Nu te victimiza, pentru că altfel, o să traversezi niște situații neplăcute.

Totuși, cei care acceptă noul și prospețimea în viața lor, dar și nativii care vor reuși să se adapteze vremurilor, vor da lovitura!

De asemenea, Pluto o să revină o perioadă în Casa a 10-a.

Cuspida sau granița Casei a zecea mai este numită și Mijlocul Cerului. Mijlocul Cerului tău este locul astrologic care ne spune scopul tău ideal, cariera și destinul tău.

Casa a zecea, condusă de Capricorn, este cea care guvernează structurile, corporațiile, tradiția, imaginea publică, faima, onorurile, realizările, premiile, limitele, regulile, disciplina, autoritatea, tații și paternitatea. 

Așadar, unii dintre nativii Taur se vor rupe de o tutelă, fie că este vorba de familie sau de locul de muncă. O să apară o dorință imensă de independență. Vrei să lupți împotriva autorității.

Lucruri pe care merită să le știi despre copilul născut în zodia TAUR. Prin ce te surprinde?

Din data de 26 mai, Jupiter se va muta în Casa a doua, a banilor și a resurselor, casa preferată a Taurilor. O să fii foarte preocupat de monetizare și de soluții de a face bani. Începând cu această dată, astrele te încurajează să fii mai implicat în partea de negocieri. 

Între aprilie și mai, atât Jupiter, cât și Venus vor fi în semnul tău. Putem să spunem că va fi o perioadă binecuvântată din punct de vedere astral. Însă, ești îndemnat să nu tragi de nimeni și de nimic. Să lași spațiu liber pentru planuri de viitor.

La finalul anului, Marte, care la tine este guvernator de Casa a șaptea a relațiilor, va fi retrograd. Pot să apară conflicte cu partenerul sau discuții mai vechi, care nu au fost rezolvate la timp. 

Poți să fii interesat și de: METAMORFOZE majore în viața personală și profesională pentru o zodie de pământ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel