Zodia care va fi într-o CURSĂ CONTRACRONOMETRU în 2023

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Acești nativi nu vor cunoaște plictiseala în acest an!

În 2023, un semn din zodiac o să aibă multe de făcut. Iată pe cine avem astăzi în atenție.

Capricornii sunt cei care vor avea un an interesant! În aceste luni, o să fii mai tot timpul pe drumuri. Pentru că Saturn, cel care guvernează semnul tău, o să între în Casa a treia, de aici pot să pornească o varietate de scenarii. Familia poate avea nevoie de ajutorul tău sau o să îi vizitezi pe cei dragi.

Saturn în Casa a treia îți sugerează să înveți cât mai multe lucruri noi și să călătorești cu sens. Este un tranzit bun dacă nu ai finalizat un proiect, nu ți-ai dat disertația sau ai înghețat anumite cursuri. Se încurajează și formele noi de educație. Indiferent de vârstă, 2023 este un pedagog bun.

Mai mult, poți lua decizia să te muți în străinătate sau să revii in țară. În aceste situații, întocmirea actelor poate să dureze și poate aduce câteva frustrări.

Locul de muncă va necesita să te înâlnești des cu potențialii clienți sau colaboratori. Și să stai mai puțin pe la birou. Te înscrii la un curs și cauți metoda cea mai bună să împaci și capra și varza. Adică să ai timp atât pentru familie, carieră, cât și pentru noile tale proiecte. 

Timpul va deveni o problemă cronică. Vei fi într-o permanentă cursă contra cronometru. Cert este că îți vei dori mai mult de la viață anul acesta. Și toate se vor rezolva doar cu eforturi susținute.

Până pe 12 ianuarie, Marte va fi în continuare retrograd în Casa a șasea. Efectele retrogradării se duc până pe 25 martie, așa că ai stres la serviciu, amânări sau diferite anulări în viața de zi cu zi. Poți să te confrunți și cu frică și anxietate, deși ai energie să le faci pe toate.

Pluto te va părăsi pentru câteva luni, între 23 martie și 11 iunie. Abia din iunie îți vei da seama de evoluția interioară din ultimii ani. Fricile nu mai sunt la putere. Înveți că există și zone de gri, nu doar de alb și negru.

În Casa a cincea, Jupiter creează premisele pentru o nouă viață. Poate fi vorba despre o naștere, despre expresivitate, despre o nouă viață a sufletului. Poți fi bucuros și vei avea parte de multă dragoste, indiferent dacă ești singur sau într-o relație.

Poți să-ți dorești mult un copil sau vrei să dai naștere unui proiect nou. Este o perioadă bună să creezi și să generezi lucruri care să te bucure pe tine, dar și pe alții. Jupiter vrea să te bucuri, să râzi, să te joci!

Daniela Simulescu te invită să te gândești de câte ori ai luat-o de la zero din 2009, cu sănătatea, cu emoțiile, cu înfățișarea și cu viața în general. Între martie și iunie, vei ști cum să renaști.

Îți recomandăm să citești și: Zodia care are SUCCES URIAȘ pe plan profesional în 2023

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel