ZODIA care va lua cele mai bune DECIZII până pe 24 noiembrie

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
ZODIA care va lua cele mai bune DECIZII până pe 24 ianuarie (sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
ZODIA care va lua cele mai bune DECIZII până pe 24 ianuarie (sursa foto: Pixabay)

Valul de evenimente astrologice din 10 şi 11 noiembrie ne poate da peste cap, însă există o zodie care va fi avantajată de aceste schimbări, fiind 'salvată' de tranzitul lui Mercur în Scorpion, care va dura până pe 24 noiembrie. 

Principalele evenimente astrologice şi influenţa lor

 

Pe 10 noiembrie, Mercur face o conjuncţie cu Marte. Luăm  planeta comunicării (Mercur) şi luăm planeta acţiunii şi a agresivităţii (Marte) - acestea două sunt în Scorpion şi se întâlnesc. Ce înseamnă? Că vom fi foarte arţăgoşi, vom avea cuvinte foarte acide, replici tăioase, vom fi ironici, sarcastici, cinici. Suntem mânaţi să spunem lucrurilor pe nume, dar într-un mod foarte negativist. E adevărat că acest aspect ne oferă o isteţime ascuţită, o profunzime, ne ajută să gândim până departe, să ne putem concentra. Bineînţeles, un asemenea aspect este bun în dezbateri.

Tot pe 10 noiembrie, spre seară, Mercur face un careu cu Saturn. Aici, din cauza neîncrederii în propriile forțe, este posibil să fim destul de cinici, ironici și sarcastici. Și vom fi atenți la greșelile celorlalți și să îi judecăm. Dacă începem ziua curajoşi, îi 'dărâmăm' pe toţi, le arătăm noi cu conjuncţia Marte-Mercur, iată că Mercur face un careu cu Saturn şi o să începem să ne îndoim de ce am zis şi să ne dăm seama de ce prostii am făcut şi o să conştientizăm că s-ar putea să avem de pierdut. Bineînţeles, ce o să facem în primă fază? Nu mai avem încredere în noi, avem dubii de propria persoană, o să începem să ne acuzăm mai mult decât este cazul. Ok, poate am comis o greşeală, dar greşeala nu trebuie exagerată. Pentru că dacă o exagerăm cu acest careu Mercur - Saturn, înseamnă că această exagerare vine pe fondul unei neîncrederi în propria persoană.

Pe 11 noiembrie, este rândul lui Marte să perfecteze careul cu Saturn. Unul dintre cele mai neplăcute aspecte din astrologie este acest careu Marte - Saturn, Marte în Scorpion, Saturn în Vărsător. Aici, acțiunile noastre vor fi bazate pe frustrări. Și nu doar cele actuale, dar și pe cele vechi și încapsulate. Aspectul se menţine cam toată săptămâna 8- 14 noiembrie, dar orbul perfect se întâmplă pe 11 noiembrie.

 

Zodia care va lua cele mai bune decizii până pe 24 ianuarie

 

Tranzitul lui Mercur în Scorpion, în perioada 6 - 24 noiembrie, un tranzit scurt, însă cu multe implicaţii. Mai ales că, în acelaşi timp, avem şi Marte şi Soare în Scorpion. 

Nativii zodiei Scorpion şi cei cu ascendent în Scorpion sunt favorizaţi în această perioadă. Cuvintele cheie pentru ei: idei multiple, energie, curaj!

Aflaţi tot ce vreţi! Cu Mercur în Semnul vostru, orice vreţi să aflaţi în perioada următoare, fără să faceţi mari eforturi. În orice caz, tot ce aflaţi, e folositor, chiar dacă în primă fază poate fi neplăcut. Veştile s-ar putea să fie proaste, dar din veştile alea proaste descoperiţi lucruri care să vă fie ce ajutor pe urmă. Şi dacă sunt şi veşti bune, e minunat.

Cert e că aflaţi tot ce vreţi în perioada următoare. Voi reuşiţi să ţineţi secrete, dar aflaţi secretele celorlalţi. Aveţi o minte foarte vie, foarte activă până pe 24 noiembrie. Un singur lucru: s-ar putea să fii puţin mai paroxistic, mai fatalist şi mai bine ţine-le pentru tine, nu le da mai departe.

Totuşi, pentru cei cu marcaj fix (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător), zilele acestea de 10-11 noiembrie vor fi destul de grele. Nu neapărat din prisma evenimentelor, dar prin prisma stărilor interioare, tensiunilor, presiunilor, limitărilor. Şi e momentul ăla în care ziceţi că aveţi ghinion, dar aici nu e ghinion. Aici este ceva ce nu funcţionează în noi, ceva ce ne pune în anumite situaţii şi s-ar putea ca în zilele astea să prindem curaj pentru anumite acţiuni şi să ne fie frânate şi să zicem 'da, am vrut să fac, am vrut să cred, dar nu mă lasă oamenii'. Nu te gândi că eşti ghinionist. Poate altă dată îţi iese treaba.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel