Zodia care va pune distracția pe un piedestal până pe 5 iunie. Ce trebuie să facă?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Până pe 5 iunie, Venus va sta în semnul Racului. Iată care sunt bucuriile următoarei zodii!

Pe 7 mai, Venus, planeta iubirii și a plăcerilor, și-a început tranzitul în semnul Racului. Acesta va dura până pe 5 iunie, când o să între în Leu.

Ce se întâmplă când Venus se află în semnul Racului? O să apreciem mai mult armonia, loialitatea, sentimentul de apartenență și siguranță emoțională.

Totodată, este o perioadă optimă pentru gesturi romantice, tandrețe, compasiune și afecțiune. Până la începutul lunii iunie, vulnerabilitatea o să ne facă atrăgători în fața celorlalți.

Putem considera tranzitul lui Venus în Rac precum calmul dinaintea furtunii. Pentru că de pe 5 iunie, Venus o să intre în Leu și va ieși din acest semn de foc tocmai pe 9 octombrie. De regulă, Venus petrece aproape o lună într-un semn, însă, de această dată, vine și rândul retrogradării.

Venus retrograd în Leu are loc în intervalul 23 iulie - 4 septembrie. Așa că merită să te bucuri, încă, de momente de liniște, pentru că vom avea o vară cu adevărat incendiară din punct de vedere amoros.

Ce zodie se va bucura mult, în continuare, de acest tranzit al lui Venus în Rac?

Discutăm despre Pești sau cei cu ascendent în Pești!

La tine, Venus se află în Casa a 5-a. De aceea, putem spune că ești printre nativii care vor beneficia cel mai mult de darurile aducătoare de plăceri ale lui Venus în Rac!

Mai mult, Să nu uităm că Venus se alătură lui Marte, planeta pasiunii. 

Așa că, te poți bucura în continuare de distracție cât cuprinde, pe care o poți pune pe un piedestal. De asemenea, se anunță pentru tine multă bucurie, creativitate, dar și inovație, cu precădere în sectorul pasiunilor și al hobby-urilor. Te poți folosi de acest tranzit ca să scrii, mai ales dacă ai un blog sau intenționezi să scrii o carte. Creativitatea va fi la cote maxime!

Iată ce spun astrologii internaționali despre acest tranzit, pentru Pești!

Lunatic Astrology este de părere că acești nativi au o relație specială cu Venus, fiind o planetă care se simte foarte bine în acest semn de apă. Când Venus este în Casa a 5-ala tine, nu îți mai încapi în piele de bucurie.

Simți mai bine întreaga ta ființă, ești mai conștient, te bucuri mai mult de orice te înconjoară, îți place mai mult de tine. De asemenea, creativitatea va fi la cote înalte până pe 5 iunie, așa că bucură-te!

Și viața ta intimă este aspectată pozitiv, așa că ești îndemnat să profiți de aceste zile. Cert este că te simți exaltat în următoarea perioadă.

Poate fi o perioadă propice și pentru câștiguri. Dacă ai copii, s-ar putea să dezvolți o legătură și mai puternică in raport cu ei. Ori, poate fi momentul să reînnoiești relațiile cu ei, dacă acestea s-au răcit în timp.

Ești singur? Încă mai ai timp la dispoziție să cunoști pe cineva, de care te poți îndrăgosti până peste cap. Însăși sentimentul de a fi îndrăgostit îți produce o stare minunată și simți că plutești pe un nor!

Poate fi o oportunitate și pentru călătorii, îndeosebi pentru drumurile scurte. Te vei înțelege bine și cu rudele, cu vecinii. 

Îți recomandăm să citești și următorul articol: O zodie este protejată de divinitate în această săptămână. Totuși, la ce trebuie să fie atentă?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel