Zodia pe care iubirea o poate salva. „Ai nevoie de ea ca să mergi mai departe!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Previziuni astrologice. Ce semn din zodiac va trebui sa pună accent doar pe casă și familie?

Vorbim despre nativii Capricorn și cei cu ascendent în Capricorn, care au multe aspecte de care trebuie să țină cont în luna aprilie.

În primul rand, Mercur a retrogradat în Casa a patra, unde se află și Venus. Acolo li s-a alăturat și Soarele, dar și Eclipsa de Soare/Luna Nouă, care a avut loc pe data de 8 aprilie.

În consecință, casa familiei este luată cu asalt. Tot ce ține de locuință, familie și gospodărie este extrem de important pentru tine în această lună. Nici nu trebuie să îți pese de altceva. 

Astrologul te îndeamnă să faci un pas în spate în ceea ce privește cariera. Asta nu înseamnă că nu trebuie să îți faci treaba la serviciu, dar nu neglija atmosfera din familie. Dacă nu îți place atmosfera când ajungi acasă, poate că ai putea să faci niște eforturi și tu în acest sens.

11 lucruri pe care le apreciem la Capricorn, cel mai matur și ambițios semn al zodiacului

Totodată, în loc să te axezi pe munca suplimentară la serviciu, ar fi mai bine să aștepți cu drag întoarcerea la cei dragi.

Casa a patra discută și despre locuința ca atare. Că tot vine Paștele în mai puțin de o lună, profită de timpul rămas și bucură-te de curățenia de primăvară. Cine știe, poate îți ies în cale obiecte pe care nu le-ai mai folosit de ani întregi. Le poți dona și îi poți face pe alții fericiți.

De asemenea, nu vei scăpa de o mulțime de discuții cu membrii familiei. Să nu uităm nici că Mercur este retrograd în aceeași casă, așa că poți să te întâlnești din nou cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme. Poate că vei da nas în nas cu ele la un eveniment sau la o ocazie unde ai fost solicitat.

Nu în ultimul rând, se apropie Marea Conjuncție dintre Jupiter și Uranus. La tine, se va petrece în Casa a cincea. Ce poate aduce? O dorință mare de a avea copii. Sau pentru alți nativi, apare șansa de a descoperi unele pasiuni sau hobby-uri menite să îi întinerească. Casa aceasta vorbește despre pasiuni, așa că te poți bucura de orice îți încântă sufletul. De la gătit și pictat, până la sculptat și grădinărit. Orice îți face ție inima să tresalte!

Pe scurt, odată cu acest eveniment important, ai ocazia de a te bucura de viață așa cum nu ai mai făcut-o de mult timp. 

Prima jumătate a acestui an este legată la tine de iubire, de pasiune, de bucurie și de mult romantism. Ai nevoie de ele ca să mergi mai departe. La final de mai, Jupiter o să se ducă în Casa a șasea și vine cu multă muncă. Așa că bucură-te de aceste aspecte favorabile cât încă mai poți!

Citește și: Ce spune Inteligența Artificială despre nativii Capricorn? "Ambiție și responsabilitate fără limite!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel