ZODIA TAUR, semnul plăcerilor, aspecte ale personalității celor care se nasc cu SOARELE în TAUR

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă foto: pixabay.com
sursă foto: pixabay.com

pe 20 aprilie Soarele intră în Semnul Taurului. Acest lucru înseamnă că de acum până pe 21 mai, copiii care se nasc vor avea zodia TAUR. Ce aspecte ale personalității acestora putem să preluăm cunoscând zodia lor și care este cealaltă planetă care definește aceste aspecte? Citiți mai jos.

Pe canalul KRS al lui Kapiel Raaj aflăm mai multe despre cei care se nasc cu Soarele în Taur și despre ce îi definește pe aceștia. 

Soarele nu arată doar personalitatea atunci când vine vorba despre un nativ, ci și vitalitatea, sănătatea, dar și cariera. Are o mare legătură cu ego-ul. Taurul este cunoscut ca fiind semnul plăcerilor, semnul abundenței, al acumulării de bunuri. Taurilor le place să facă avere spune Kapiel Raaj aici.

Oriunde merge Taurul aduce după sine energia celei de-a doua case pe care o reprezintă, mai precis casa resurselor, a finanțelor și a bogăției. 

În același timp, Taurii sunt cei care apreciază cel mai mult valoarea, bijuteriile, tablourile, obiectele de artă. Atunci când vine vorba despre valoare, cu Soarele în semnul Taurului, acești nativi au abilitatea de a vedea ce este cu adevărat valoros în Univers, cum ar fi iubirea, de exemplu. 

Oriunde merge Taurul – el, practic, reprezintă casa a doua – cea a resurselor, a finanțelor, a bogăției. Acești nativi sunt foarte buni la a găsi lucruri, însă știu foarte bine și cum să dezvolte strategii pe termen lung pentru a putea face bani. 

Așadar, Soarele stă în semnul Taurului 30 de zile, deci în aceste zile, desigur că există atât de mulți copii care se nasc în acest semn. Cum se vor purta ei, cum vor manifesta această energie a Taurului? S-ar putea să fie centrați pe bani, mâncare și plăcere, am spune la prima vedere. Însă pentru a putea să vedem cu adevărat cum va acționa Soarele în Taur trebuie să îl corelăm cu Venus. 

Să spunem că ai Soarele în Taur, iar Venus în Fecioară, asta clar te va face să acumulezi și mai mult, atunci când vrei să faci bani cu disperare, s-ar putea să fii tentat să îi înșeli pe alții numai ca să faci bani. Dacă Venus este în Balanță, atunci Soarele devine mai stabil, mai controlat. Cu Venus în Pești ar putea să se implice în talente, în afaceri cu galerii de artă, ar vrea să găsească în jurul său mai multă frumusețe. 

Atunci când poziția lui Venus nu este într-o casă care să îi placă, e posibil să începi să colecționezi compulsiv, să umpli casa de lucruri care nu îți folosesc, apare un dezechilibru.

Urmărește întreaga emisiune ce a stat la baza acestui articol mai jos.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel