Zodia vedetă a conjuncției dintre Soare și Jupiter de pe 18 mai. Ce beneficii primește?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Horoscop internațional. Pe 18 mai, Soarele va face o conjuncție cu Jupiter în semnul Taurului. Este unul dintre cele mai bune evenimente astrologice.

Willow Grace, astrolog internațional, ne vorbește despre conjuncția Soarelui cu Jupiter, adică cea mai fericită zi a anului 2024. Iată previziunile pentru Taur și Ascendent în Taur!

Conjuncția Soarelui cu Jupiter are loc în semnul tău. Este vorba despre obiectivele pe care le ai, despre punctele tale forte și obiceiurile tale.

Uranus face conjuncție cu Venus, ceea ce aduce energie în conjuncția Soarelui cu Jupiter. Uranus și Venus aduc frumusețe și dorința de a conecta oamenii, dar cu un amestec de rebeliune, surpriză sau șoc. Aceste energii se combină și spun „Să aducem această energie pentru acest moment puternic”.

Soarele te reprezintă întotdeauna pe tine. Jupiter este în inima Soarelui, iar Soarele preia și aduce această energie oferindu-ți o nouă părere despre sine. Cum te simți, vitalitatea ta, individualitatea ta, toate acestea sunt aduse în față pentru a îmbrățișa această expansiune și a explora vastitatea vieții tale.

Jupiter guvernează semnul Peștilor și guvernează casa a opta a Săgetătorului. Despre ce vorbește casa a unsprezecea? Speranțele, dorințele, visele și obiectivele tale și cu cine te conectezi pentru a manifesta ceea ce vrei să faci. Știm că aceasta are legătură cu drumul tău ta, cu direcția în care vrei să mergi și ceea ce vrei să faci.

Furie și tensiuni pentru CINCI zodii până pe 9 iunie. Cum își pot gestiona stările?

Jupiter aduce, de asemenea, în discuție temele casei a opta, care includ persoanele cu care împărtășești resurse, cum ar fi datorii sau testamente, parteneri de afaceri, parteneri semnificativi, clienți. Casa a opta reprezintă toate resursele partajate, banii sau partenerii care au aceleași valori sau obligații ca tine. Aceasta este, de asemenea, casa psihologică și poate include membri ai familiei.

Așadar, îmbrățișezi o oportunitate de expansiune, explorezi lumea în care te afli și stabilești un curs către visele tale cu o credință reînnoită. Pentru a profita de această oportunitate, mai întâi trebuie să cauți oportunitățile, deoarece vor fi momente de genul „Nu știam că această persoană ar face asta”.

Casa a unsprezecea vorbește despre conexiunile tale de grup, legăturile cu colegii, echipele. Este vorba despre cu cine faci echipă sau unde vrei să mergi și să faci voluntariat sau poate fi legat și de muncă. Ce vrei să începi? Vrei să începi un curs, un proiect? Toate aceste teme sunt disponibile pentru tine cu rezultate surprinzătoare care apar și de care trebuie să profiți.

În al doilea rând, îmbrățișează creșterea personală, deoarece Jupiter aduce credință, speranță și încredere în ceea ce nu vedem. Aceasta înseamnă reconectarea cu credințele sau filozofiile tale. Este un moment perfect pentru autocunoaștere și extinderea perspectivei tale, deoarece aceasta va extinde modul în care te văd și alții. Întotdeauna prima este precum o carte de vizită. Ceea ce faci cum va extinde și modul în care te văd alții în lume.

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel