ZODIA VEDETĂ a lunii aprilie: PATRU planete îi susțin planurile

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop aprilie. Oare ce zodie trebuie să fie cu ochii-n patru?

Fără doar și poate, luna aprilie avantajează nativii unei zodii. Venus, Marte, Jupiter și Neptun vor tranzita semnul Peștilor. 

Venus intră în semnul vostru pe data de 5. Marte intră în semnul vostru pe data de 15. Conjuncţia Jupiter-Neptun se petrece pe data de 12. Venus se simte foarte bine în semnul vostru, Jupiter este guvernatorul vostru, Neptun este și el tot guvernatorul vostru, Marte tace și face când tranzitează ultima zodie.

Calendar astrologic aprilie 2022 - conjuncție MAGICĂ și ISTORICĂ pe 12 aprilie!

Când ai patru planete în semnul tău, ce îţi poţi dori? Să fii cu mintea clară, să deții simţ practic, să nu pierzi nimic.

Da, ai nevoie de conexiune cu tot ce înseamnă Univers, Divinitate, planuri nevăzute, spiritualitate, rugăciune, meditaţie. Dar ai nevoie să rămâi şi cu picioarele pe pământ pentru că altfel o poţi lua razna foarte uşor.

Când vorbim de atâtea planete în în semnul vostru, vor fi multe oportunităţi, şanse. Da, vor fi cu duiumul. Dar dacă undeva, în interiorul vostru ceva nu funcţionează, cu greu veți profita de ele. 

Ce e bun în viaţa voastră se poate amplifica. La fel şi ce e rău. Trebuie să fiţi foarte atenţi. Lăsaţi lucrurile să vină, observaţi, analizaţi, încercaţi să înţelegeţi şi nu vă aruncaţi în situaţii greu de înțeles.

Venus vă poate da dorinţă de iubire, vă face mai atractiv. Marte vă poate face mai curajos, mai îndrăzneţ. Conjuncţia Jupiter-Neptun vă poate face să aveți încredere oarbă în voi. 

V-aş recomanda să aveţi grijă de sănătatea voastră (minte, trup şi suflet). V-aş recomanda să fiţi generoşi în primul rând cu voi, și pe urmă cu alţii. 

Vor fi şi momente de renunţare. Mulţi veţi renunţa la locul de muncă sau la anumite relaţii. Veţi avea curaj. Cu Jupiter-Neptun prinzi curaj. Nu ştii de unde. Și nici nu contează!

E o perioadă nemaipomenită pentru vindecare emoţională și pentru a învăţa să nu vă mai sacrificaţi 100%. 

Dacă vreţi să scrieţi, să pictaţi, să cântaţi, să vă lansați un blog, un vlog, să vă vindeţi picturile, luna aprilie e importantă şi vă ajută. Toate activitățile artistice sunt avantajate. 

Şi fiți atenți şi la oamenii pe care îi veți cunoaște în aprilie, că nu vor aparea degeaba în viața voastră!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel