Zodia VEDETĂ a lunii MAI: susținută de VENUS, MARTE și JUPITER

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 04 mai 2022, 11:04 | Categorie: Horoscop lunar
Sursă foto: Pexels/Pixabay
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels/Pixabay

Horoscop mai. Fără doar și poate, o zodie este super avantajată în această lună. 

Fără îndoială, zodia cea mai avantajată din luna mai este Berbecul. Sunt o mulțime de motive pe care o să vi le enumăr mai jos. Dar înainte de asta, vreau să le reamintesc celor care se știu cu marcaj de Berbec(Soare, Luna, Mercur, Venus, Marte, Ascendent, Nodurile Lunare) în astrograma natală că aspectele benefice pot trece pe lângă voi pur și simplu. Adică să nu rămâneți/vă alegeți cu nimic. Încrederea pe care o veți primi în mai trebuie pusă la muncă. 

HOROSCOP MAI 2022 pentru fiecare ZODIE / ASCENDENT. „Acțiune, curaj nebun, începuturi”

Venus

Venus, Micul Benefic, tranzitează semnul Berbecului între 2 și 28 mai 2022. Cum se poate traduce asta? Cu cât te pui mai mult în valoare, din punct de vedere fizic, cu atât vei avea mai mult de câștigat. 

Poți să îți schimbi lookul, să te îmbraci altfel, să mănânci ceva ce îți place, cu siguranță Venus în semnul tău își va prii. Vei deborda de carismă și de magnetism și starea ta bună va aduce multă joacă și energie în zona relațională. Cu alte cuvinte, să găsești acel ceva ce îți place la tine și să îl pui în valoare. 

Jupiter

Jupiter, planeta expansiunii și a optimismului, va tranzita semnul Berbecului, cel al noilor începuturi și al curajului, între 11 mai și 28 octombrie. Această perioadă va fi precum o gură de aer proaspăt după doi ani cu miros de naftalină. Că prea ne-am plictisit de poveștile lui 2020 și 2021. Planeta va respira altfel. Iar la nivel personal, mulți dintre voi vor porni pe drumuri noi. Vor îndrăzni. Berbecii care vor învăța lucruri noi, care vor călători, care își vor extinde orizonturile vor avea mult de câștigat. Mai ales din 2023. Jupiter, Marele Benefic, adoră încrederea, câteodată chiar și nefondată, dar nici nu mai contează, Berbecul este considerat copilul zodiacului, cel care pornește la drum fără să se gândească la ce îl așteaptă. 

Marte

Pe 25 mai, planeta care îl reprezintă pe Ares va intra în Berbec, unde va sta până pe 5 iulie. 

Atunci când vine vorba de Marte, ne gândim la acțiune, energie, forță, curaj, pasiune, dar și la agresivitate, furie și repeziciune. Tranzitul acestei planete ne arată cum ne “aruncăm” în lupte sau cum ne realizăm strategiile. Marte are legătură bineînțeles și cu sexualitatea, puterea interioară și capacitatea de a motiva pe alții. Iar Marte se simte cel mai bine în Berbec! Este domiciliul lui. Furia oferită de această planetă poate fi investită într-un proiect. Dacă se poate unul nou, și dacă se poate unul provocator. Motivația adevărată va fi competiția. 

Eclipsa de pe 16 mai

Acest eveniment se va petrece pe axa 2-8, adică pe tot ce înseamnă bani munciți și câștigați. Mulți dintre nativii Berbec vor pune la cale noi planuri financiare sau vor prețui mai mult resursele și talentele lor. Eclipsa va fi în careu cu Saturn, deci planurile vor fi de lungă durată. 

Disclaimer: Astrele îți oferă, dar nu îți bagă și în traistă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience