Zodiacul chinezesc. Trăsături de personalitate ale nativilor CÂINE

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
freepik.com
freepik.com

Iată cum ești descris, dacă ești Câine în horoscopul chinezesc.

CÂINE (1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Dacă ești nativ Câine în zodiacul chinezesc, probabil ești curios ce trăsături te caracterizează.

În primul rând, aceste persoane născute în anul Câinelui sunt descrise ca fiind extrem de cinstite. Îi reprezintă loialitatea, devotamentul față de alții și sinceritatea.

Câinii sunt renumiți pentru loialitatea lor fără margini în raport cu familia și prieteni. Dacă un nativ Câine ține la tine, va sta alături până la adânci bătrâneți.

De asemenea, un nativ Câine este extrem de corect și pune mare preț pe integritate și onoare. Va încerca să facă de fiecare dată ceea ce este moral și nu va ține cont decât de valorile sale în viața de zi cu zi.

Câinii sunt extrem de sinceri. Asta înseamnă că nu vor fi diplomați și nici falși. Te poți aștepta ca un nativ Câine să îți zică de fiecare dată ce crede, fără să te menajeze. Dar pot fi ușor dezamăgiți, fiindcă se așteaptă la același nivel de sinceritate și din partea altora.

Horoscop chinezesc MARTIE 2024. Previziuni pentru toate semnele din zodiac

Devotați până în pânzele albe, nativii Câine sunt prieteni de nădejde și parteneri în care poți avea încredere până la capăt.

Sunt foarte vigilenți și sunt mereu cu ochii pe tine. Așa că rar le scapă ceva. Au o intuiție extraordinară.

Însă, în ciuda acestor trăsături, un nativ Câine poate fi rănit ușor. Este sensibil și foarte empatic, gata de fiecare dată să îi ajute pe cei care se află la necaz. 

Când discutăm despre schimbări, un nativ Câine tinde să fie destul de conservator și reticent. Stă departe de surprize și evită incertitudinea.

Ce cristale i se potrivește unui nativ Câine?

Acesta își poate îndreptă atenția către jad, care simbolizează protecție, armonie și echilibru. Mai mult, jadul oferă și echilibru emoțional.

Cuarțul roz reprezintă și iertare și dragoste. Câinii sensibili și empatici își pot gestiona emoțiile mai ușor dacă au acest cristal asupra lor.

Agatul li se potrivește acestor nativi. Se spune că oferă și protecție împotriva stresului și a anxietății. Sodalitul este un alt cristal ce facilitează comunicarea.

Poate ți se potrivește și următorul articol: Zodiacul chinezesc. Trăsături de personalitate ale nativilor COCOȘ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel