Zodiacul chinezesc. Trăsături de personalitate ale nativilor CAL

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Vezi cum ești portretizat în horoscopul chinezesc, dacă te-ai născut în Anul Calului.

Cal (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Dacă te-ai născut în unul dintre anii menționați mai sus, probabil vrei să afli ce te caracterizează, potrivit horoscopului chinezesc.

Așadar, să începem!

În primul rand, acești nativi sunt recunoscuți îndeosebi pentru independența lor. Cei născuți în anul Calului au o dorință acerbă de a-și urma propriul drum în viață, de la care nu vor să se abată deloc.

De asemenea, Caii sunt persoane extrem de determinate și foarte tenace. Când au în plan un anumit obiectiv, și-l urmăresc cu foarte multă hotărâre. Indiferent dacă apar obstacole în calea lor, Caii par să le ignore. Știu să facă față cu brio oricărei provocări.

Să nu uităm nici că acești nativi sunt deosebit de încrezători. Au extrem de multă încredere în capacitățile pe care le au și se folosesc de ele ori de câte ori este nevoie.

Nativii sunt extrem de inteligenți. Acest animal este asociat nu doar cu blândețea specifică, ci și cu inteligența și cu abilitatea mentală remarcabilă. Cei care s-au născut în anul Calului sunt descriși ca fiind foarte iuți. Mintea le merge brici!

Nu în ultimul rând, nativii Cal sunt rezistenți și generoși. De exemplu, la școală sau la locul de muncă, sunt capabili să facă față presiunii. Știu să lucreze într-un mod corect și organizat și sunt capabili să treacă peste situațiile mai puțin plăcute.

Horoscop CHINEZESC 2024 pentru CAL

În ceea ce privește generozitatea, Caii își dau și cămașa de pe ei când vine vorba de prieteni buni și, desigur, de familie.

Dacă ar fi să discutăm și despre micile defecte, nativii Cal sunt impulsivi și neliniștiți. Au tendința să facă un lucru fără să se gândească la consecințe. Iar asta le poate pune des bețe în roate. 

În final, comportamentul nativilor Cal poate să fie destul de imprevizibil. Aceste persoane experimentează schimbări rapide de stare, așa că nu te mira daca acum râd și peste cinci minute, plâng.

Ce cristale li se potrivesc acestor nativi?

Ei bine, Jaspul roșu le este pe plac. Acest cristal contribuie la stimularea vitalității și energiei. Oferă claritate și sprijină hotărârile.

Și obsidianul negru este util pentru nativii Cal. Ajută la protejarea împotriva energiilor negative și sprijină echilibrul emoțional.

Îți place să porți brățări sau coliere? Poți să alegi modele din agat, un cristal care te ajută să ai mai multă încredere în forțele proprii.

Cailor li se potrivește și citrinul, un cristal asociat des cu abundența și prosperitatea.

Ai în vedere și bijuteriile din turcoaz, deoarece ajută la claritate mentală și la menținerea echilibrului în relații. Onixul, pe de altă parte, îți menține echilibrul emoțional și contribuie la concentrare.

Îți sugerăm să vezi și următorul articol: Zodiacul chinezesc. Trăsături de personalitate ale nativilor ȘARPE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel