Zodiacul chinezesc. Trăsături de personalitate ale nativilor CAPRĂ/OAIE

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Ești Capră/Oaie în zodiacul chinezesc? Vezi ce trăsături te reprezintă!

Capră/Oaie (1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Nativii Capră din zodiacul chinezesc mai pot fi găsiți și sub numele de Oaie sau Miel. Sunt guvernați de elementul Yin.

Iată ce caracteristici prezintă!

În primul rând, Caprele sunt persoane empatice și sensibile. Țin cont de nevoile altora, dar și de emoțiile lor. Mai mult, când sunt puși în fata unor discuții cu cei dragi, sunt înțelegători și nu judecă.

De asemenea, nativii Capră posedă o imaginație bogată. Vrei să știi cine le atrage atenția? Cei care se ocupă de domenii creative sau artistice. La job și nu numai, Caprele au o abordare neconvențională și sunt originali.

Caprele pot fi și nativi timizi sau rezervați în anumite situații sau când întâlnesc persoane noi. Le trebuie puțin timp de acomodare, ca să fie ei înșiși.

Când sunt lângă prieteni și familie, Caprele sunt foarte grijulii și devotate. Mai ales când vine vorba de copii. Oferă ajutor de fiecare dată.

Sunt momente în care Caprele pot fi indecise sau ezitante. Pentru că sunt foarte atente la detalii, le este greu să găsească cele mai bune soluții. Aceștia caută perfecțiunea în tot ce fac și sunt destul de critici cu ei înșiși sau cu ceilalți atunci când lucrurile nu merg conform planului.

Nativii născuți în anul Caprei țin cont și de superstiții. În ceea ce privește credința, au o latură spirituală mai dezvoltată.

Pe final, trebuie să știi că nativii Capră vor ca viața lor să fie una armonioasă. Caută frumusețea și armonia în toate aspectele vieții lor.

HOROSCOP CHINEZESC pentru CAPRĂ

Ce cristale li se potrivesc?

Primul cristal benefic pentru Capre este ametistul. Acesta aduce calm și echilibru emoțional, potrivit pentru acești nativi sensibili și adesea introvertiți.

La fel de potrivit este și cuarțul roz. Se asociază cu iubirea și înțelegerea și aduce armonie în viața nativilor. Poți căuta bijuterii ce conțin cuarț roz.

Nu uita nici de citrin, cristal care se asociază cu energia pozitiva și cu prosperitatea.

Daca nu te regăsești în niciun cristal de mai sus, poate ești atras de agatul verde. Este un cristal legat de vindecarea emoțională, care influențează în bine schimbările de dispoziție.

În final, poți să fii interesat și de lapis lazuli, un cristal asociat cu înțelepciunea și claritatea mentală. Te poate ajuta să iei decizii bune și să îți atingi obiectivele.

Ai în vedere și acest articol: Zodiacul chinezesc. Trăsături de personalitate ale nativilor ȘARPE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel